hvordan man kan kjøpe vegansk produkter

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-01
Uansett om du velger å adoptere en vegansk livsstil var den enkleste eller den vanskeligste beslutningen i ditt liv, kan det være frustrerende å oppdage hvor vanskelig det er å finne og kjøpe vegan-produkter. Selv om de er mange og av førsteklasses kvalitet til mange ikke-veganske alternativer, er vegan-produkter ikke alltid annonsert som sådan. Det er opp til deg å vite hva som er greit, og hva som ikke
en.
Unngå ikke-vegansk ingredienser i mat. Selvfølgelig, det er det opplagte kjøtt, melk, ost, smør, egg og honning. Men du trenger å huske denne listen over ofte brukte vegansk nei-nei er for: whey, gelatin, kasein, rennet, cochineal og skjellakk
2
Unngå ikke-vegansk ingredienser i skjønnhetsprodukter. . Lanolin, for eksempel, er et fett avledet fra saueull. Keratin er en annen vanlig en, men det er et protein laget av hår, horn, hover eller fjær. Andre til å unngå å inkludere honning, bivoks, skjellakk (i neglelakk), civet, musk, bevergjel, ambergis, kitin, talg, gelatin, elastin, squalene, urea og Propolis.
tre.
Når du shopper for husholdningsprodukter, kjøpe bare de som sier "Cruelty-Free" eller "Nei dyreforsøk. Ingen animalske ingredienser. "
Fire.
Når du shopper for klær, unngå ull, skinn, pels, fjær og annet materiale eller pynt som kom fra et dyr.

5.
Finn ut hvilke selskaper som ikke bruker dyreforsøk eller animalske produkter. Bare fordi det er ikke på emballasjen betyr ikke at det ikke er veganer. Like nyttig er å vite hvilke selskaper gjør tester på dyr. For lister over begge, sjekk ut Cruelty-Free Selskaper knyttet til nederst på denne siden.
6.
Finn en butikk som henvender til vegan livsstil. Helse mat dagligvarebutikker er et flott sted å begynne, spesielt kjeder som sprer seg som ild i tørt gress over hele landet, noe som gjør sunnere mat alternativer mer overkommelig for oss alle. De bærer alt vegan disse dager, fra vaskemiddel til shampoo. Selvfølgelig, vanlige dagligvarebutikker også bærer noen veganer produkter, du bare ikke vil finne et så bredt utvalg, og du må søke vanskeligere å finne dem.
7.
Søk på nettet for noen veganer produkter du ikke finner i din lokale butikker, som kosmetikk, hårfarge og sko. Bare sørg for å bruke ordet "veganer" i søket.

Tips og advarsler


 • Alltid, alltid, alltid sjekke emballasjen. Hvis en matvare ikke sier vegan, sjekke ingrediensene. Hvis det er en ingrediens du ikke gjenkjenner, feile på siden av forsiktighet og se etter noe annet. Så søk på nettet for at ukjent ingrediens, slik at du kjenner dens opprinnelse neste gang. Hvis en skjønnhet produkt eller husholdning element ikke har Cruelty Free logoen eller si "Nei animalske produkter, forbud mot dyreforsøk," sjekke ingrediensene. Hvis det ikke ingredienslisten, igjen, feile på siden av forsiktighet og gå videre.
 • Den ikke-vegansk ingredienser som er oppført i trinnene ovenfor er på ingen måte uttømmende. Disse er bare de mest vanlige. For en fullstendig liste, sjekk ut Omfattende liste over ikke-Vegan Ingredienser knyttet til nederst på denne siden.


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:å spise en agurk

  Relaterte artikler


 • hvordan du får mest mulig ut av maten du spiser
 • hvordan å få vekt
 • hvordan å bekjempe tretthet med rotgrønnsaker
 • hvor å miste vekt
 • hvordan du legger til mer frukt og grønnsaker for vitamin defiency anemi
 • hvordan du enkelt kan gå ned i vekt
 • hvordan å rette seg etter de "hemmelige" til vekttap
 • hvordan å ikke gi opp på kostholdet ditt
 • hvor å miste vekt på den negative kalori diett
 • hvordan du velger en diett bok
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com