hvordan du får en kropp som en kjendis

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-03
Du har sett det på nyhetene og på nettet, kjendiser endre sine organer fra fett til muskler i det som virker som uker og måneder. Hvordan kan de forandrer seg så fort, mens det tar resten av oss år å få en perfekt seks pakke? Svaret på dette spørsmålet er tid og penger
en
For å få en perfekt kropp trenger du to ting: godt kosthold og riktig trening. Hvis du er overvektig, må du kutte kalorier og trening for å gå ned i vekt. Hvis du ønsker å få muskler, må du starte en styrketrening rutine å stimulere musklene til å vokse. Kjendiser bruker de samme elementene, men er mye mer vellykket på det da noen gjennomsnittlig person kan være. Grunnen er fordi de har mye mer penger og tid til å nå sine mål.
To.
Tid er en viktig faktor er å miste vekt eller å få muskler. Du trenger tid til å trene og lage sunn mat. Hvor mye ekstra tid har du i dag for disse? Du har sannsynligvis en 9-5 jobb og med mindre du ønsker å våkne opp veldig tidlig, må du trene etter jobb når du er sliten og vil bare dra hjem. Fordi du er sliten du ikke kan få mest mulig ut av din tid. Når du kommer til å lage en sunn frokost, lunsj og middag? Når har du tenkt å lage litt sunn snacks?
Tre.
Kjendiser har alle disse problemene løst. Hvis de trenger å slanke deg på en film som starter filmingen i tre måneder, leier de en gourmet kokk, personlig trener, og kostholdsekspert. De har råd til å vie mesteparten av disse tre måneder for å komme i form. De trenger ikke å våkne opp for tidlig, og de trenger ikke å trene veldig sent etter en lang dag med arbeid. De har en sunn frokost, lunsj og middag som er laget for dem, og når de er klare til å gå trening, de har en meget kvalifisert og eksklusive personlig trener fortelle dem nøyaktig hva de skal gjøre. Ingen flere gjette hvor mange reps eller sett å gjøre. Hvor lenge ville du ha råd til en livsstil som dette?
Fire.
Når du ser kjente personer, du må også huske på at ser ut som dem er ikke realistisk. De har bilde konsulenter, makeup artister og mange andre luksus resten av oss ikke har råd. Du må også huske at når de er i nyhetene på grunn av en ny film eller et album, det er når de kommer til å være i form. Du trenger ikke se dem når de er ute av arbeid, mellom filmer: det er når de ser som resten av oss. Så neste gang du lurer på hvorfor du ikke kan se ut som Brad Pitt eller Eva Longoria, vil du vet svaret: tid og penger

Tips og advarsler

 • Ikke glem å besøke ressursen linkene nedenfor for enda mer informasjon om hvordan du får en perfekt kropp.
 • Du kan også få mer hjelp ved å lese og legge til kosthold og trening fora som er knyttet under.


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan å gå ned i vekt uten å frata deg selv

  Relaterte artikler


 • hvordan du spiser for magemusklene
 • hvordan bruke Jenny Craig’s online-meny Planner
 • hvordan du bruker alli slankepiller
 • hvordan å fø en familie
 • hvordan starte å miste vekt
 • hvordan å holde seg til en diett!
 • hvordan å være diett-vennlig mens shopping for dagligvarer
 • hvordan du velger lav natrium supper
 • hvordan å spise som en løper
 • hvordan å lære de skjulte fordelene av urter og krydder
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com