hvordan du (egentlig) gå ned i vekt (på sunn måte).

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-09-03
Mens vekten er mani i vår tid, anbefalte metoder kjøre gambit. Her er noen prøvde og sanne forslag til hvordan å gå ned i vekt, med en premie på mental helse, sikkerhet, commonsense, og en dash av vitenskap

Du trenger:. .
Litt viljestyrke
.
Tålmodighet.
.
Tilgang til et treningsstudio og /eller frie vekter.
.
En følelse av humor. Mobiltelefoni.


en
Først og fremst, det 'HVORFOR':. Når det kommer til å kontrollere vekten, er stoffskiftet din beste venn. Få den i gear, og det vil brenne kalorier selv når du sover. Med det i tankene . . .
2
SPISE, del 1:. Ikke slutte å spise. Seriøst. Mens det du spiser er viktig, de fleste dietter er den gastronomiske tilsvarer "bli rik raskt 'ordninger. Med andre ord, de involverer høy risiko og en dårlig rekord for å oppnå de ønskede resultater. Når du slutter å spise, radikalt redusere kalori inntaket, eller radikalt endre deg kostvaner alt på en gang, går du kroppen i "nød"-modus, det sier: "Ser ut som tidene er tøffe . . . Jeg får heller lagre opp litt energi i fett for senere. "I motsetning til hva du vil ha skje, dette faktisk bremser stoffskiftet ned, så selv om du spiser mindre, er du brenner mindre.
Tre.
SPISE, del 2 : I stedet endre kostholdet litt, og i trinn. De fleste av oss har noen flere kalorier enn vi trenger. De fleste av oss spiser oversize porsjoner, snarere enn mer fornuftige porsjoner oftere. De fleste av oss kunne handel noen karbohydrater i noen proteiner (Igjen, ikke overdriv-karbohydrater er viktig). Hele korn og ubehandlet mat generelt føre mer næringsstoffer og stoke den metabolske brannene langt bedre enn bearbeidet mat, og spesielt raffinert sukker (Tidligere har en "lav glykemisk indeks '). Gjør endringer for å korrigere disse vanene langsomt, ikke mister hjertet hvis du av og til regress, og drikke vann av gallon alt mens
4
WORKING OUT, del 1:. . Den gamle tenkte "jo lengre løp, jo bedre brenne" er bare halvparten sant. Faktisk, jo mer anstrengende arbeidet ditt-out er, jo lenger du er i ferd som ringer opp på stoffskiftet. Dette betyr IKKE lang avstand er bortkastet, som enhver maratonløper eller avstand syklist har kroppen vil vise seg, og aerobic trening gjør underverker for hjertet, lungene, etc. Men, når det gjelder å kaste litt ekstra kg. , Er ferdig med jogge, svømme, sykle, ro, etc. med en håndfull spurter vil gjøre hele forskjellen. Dette gjelder uavhengig av din kondisjon. To trapper fikk du gisper? Ta dem litt raskere neste uke, og /eller prøv å legge en tredje. (Se forsiktig nedenfor)
5
WORKING OUT, del 2:. . Begynn eller forbedre din nåværende vekt trening diett. Hvis du er ny på det, er en personlig trener en god idé. Muscle, selv de langstrakte, trim ser muskel mange kvinner ser etter er best oppnådd med styrketrening. Og, nå vet du refrenget: Det øker stoffskiftet. Gjør en alvorlig halv time av vekttrening, og stoffskiftet vil være på full tilt i flere timer etterpå.
6.
Fortrinnsrett "bli-rik-rask" ordninger, og gjøre fornuftige langsiktige investeringer . . . stoffskiftet vil betale utbytte. Den beste nyheten om denne tilnærmingen: Hvis i sjeldne tilfeller at du ikke kan motstå flourless sjokoladekake på en kveld, så bli det, over måneder (og år) har du trent stoffskiftet å håndtere det. Dessuten vil den bare legge til motivasjon for å presse grensene dine på helsestudio, på banen eller hvor neste gang.

Tips og advarsler


 • Kjenn dine begrensninger , og trykk opp til dem.
 • Konsistens vinner dagen, slaget i krigen.
 • Som de gamle mestrene rådet, unn deg selv med samme tålmodighet og forståelse du ville behandle en barn.
 • Det er alltid lurt å trene innenfor det betyr. Dette er spesielt sant når du legger til "spurter" eller andre høy intensitet økter. Bygg opp til disse sakte, og konsultere lege før hånden hvis du ikke er en vanlig mosjonist.
 • For å løfte frie vekter-det skal gå uten å si at du trenger en spotter til trygt presse grensene dine.


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan du får en kropp som en kjendis

  Relaterte artikler


 • hvordan å tjene deg sunn familie måltider
 • hvor å miste vekt i femtiårene
 • hvordan du gjør det NutriSystem vegetariske programmet
 • hvordan å plukke ville blåbær
 • hvordan kosthold
 • hvordan du miste vekt fått fra menopause
 • hvordan kosthold
 • hvordan slutte å telle kalorier
 • hvor å miste vekt trygt
 • hvordan du velger lav carb frukt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com