hvordan å diversifisere kosthold valg

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-09-04
Spise et bredere utvalg av matvarer kan hjelpe deg å miste vekt ved å hindre at måltidene kjedsomhet som kan føre til emosjonelle misnøye og mat cravings. Ved å øke slags næringsstoffer som kroppen din har å velge, kan du også øke immunforsvaret og øke generelle velvære, enten du ønsker å gå ned i vekt eller ikke. Så, her er hvordan å klatre ut av å spise brunst

Du trenger:.
Helkorn
Fiber supplement.
Frukt og grønnsaker.
Vann.
Magert kjøtt


en
Spis fra alle de store mat kategoriene -. . Grønnsaker, frukt, korn, meieriprodukter, kjøtt og fett. Få en rimelig mengde av hver av disse store matvarer i det daglige inntaket er en god start mot diversifisere din diett, men det er ikke slutten. Du bør også spre innen hver kategori. Ja, du spiser frukt, men hvor mange slags frukt?
To.
Begynn med den lettest diversifisert kategori, proteiner, ved å rotere biff, kylling, fisk, melkeprodukter og egg . Prøv nye kutt av oksekjøtt, nye arter av fisk eller nye oster. Be slakteren om råd, eller sjekk ut hva personen ved siden av deg er å velge og spør dem om det. De fleste er glade for å snakke om hva de liker å spise og hvordan de kan løse det.
Tre.
Utforsk produserer midtgangen. Fokusere på å få det bredeste utvalg av farger. Hver del av spekteret har et annet sett med næringsstoffer som hjelper kroppen din på ulike måter. Se etter røde, blå-lilla, oransje-gule, grønne, gule og hvite-greener. Velg to eller tre frukt eller grønnsaker som du aldri har hatt før, og legg dem i handlekurven din, sammen med noen gamle favoritter.
Fire.
Prøv noen av de større variasjon i korn nå tilgjengelig i mel-baserte produkter i helse-mat delen, som spelt, Amaranth, rug, ris og quinoa.
fem.
Flytt gjennom andre deler av butikken. Prøv å finne nye alternativer i hvert område, med fokus på sunnere valg.
6.
Re-balanse dine måltider. Etter hvert som du legger til nye, sunne matvarer, kuttet ned på næringsfattige matvarer du spiser for ofte, som raffinert brød, pasta, korn og tømmer-kalori snacks. Tilstrebe minst tre matvaregrupper i hvert måltid, og fylle ut eventuelle hull på snack tid. Hvis du hoppet meieriprodukter til frokost, har en matbit av ost. Hvis lunsj var lav i protein, nå for nøtter senere. Hvis du har funnet en ny ost eller type mutter du virkelig liker, blir du mindre fristet til å strekke seg etter chips, og kroppen din vil takke deg på flere måter!

Tips og advarsler


 • Prøver korn alternativer kan være spesielt viktig. Mange har hvete følsomhet eller mild hvete allergi uten å vite det. En udiagnostisert hvete allergi kan helt sabotere en vekt-tap diett. Det er definitivt verdt å gå uten en stund. Du kan føle deg bedre og mister pounds lettere.
 • Prøv å erstatte minst noen av hvitt sukker med naturlige søtstoffer som ris sirup, honning, molasses og fruktjuice.
 • Fokus vekk fra pakket mat, med alle sine konserveringsmidler og tilsetningsstoffer, mot fersk eller frossen frukt, grønnsaker, proteiner, hele korn eller bønner.
 • Ikke endre alt på en gang. Legge til nye elementer i din diett noen få om gangen. Hvis du har følsomhet eller allergi mot noe du prøver, for mange nye ting på en gang vil gjøre det vanskelig å finne ut hvilke plager deg.
 • Hvis du ikke klare litt rom for de nye tilleggene ved å eliminere mindre sunne valg, kan du ende opp med å spise mer og økende vekt i stedet for å miste det.


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan du bruker naturen gjort belønninger program

  Relaterte artikler


 • hvordan du velger en spiseforstyrrelse behandling sentrum
 • hvordan du oppretter en diett plan for en type 2 diabetes
 • hvordan å gå ned i vekt med Meridia
 • hvordan du gjør det HMR hjemme sunt rister kosthold
 • hvordan du beregner en øvelse til kal brenne ratio.
 • hvor å miste 25 pounds i to måneder
 • hvordan å leve et langt liv
 • hvordan å bekjempe dårlig ånde på en lav-carb diett
 • Slik lavere kroppsmasseindeks
 • hvordan å skille mellom organisk og plantevernmiddel-free grønnsaker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com