hvordan å bo forpliktet til et sunt kosthold og mosjon regime.

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-09-02
De fleste av oss har prøvd hver diett der ute og det har stort sett feilet eller vi har ikke fått de resultatene vi har ønsket. I denne artikkelen vil du lære hvordan du skal holde med ett program av kosthold og trening og få resultater. Det tar 21 dager å lage en vane. Jeg utfordrer deg til å prøve dette i 21 dager og se og se at du vil miste noen pounds og føler seg sunnere. Du kan ikke jukse eller endre dette på noen måte. Jeg har gikk på denne dietten, mens gravide og etterpå for å gå ned i vekt og hatt suksess nå i snart 2 år! Du kan gjøre det !!!!

Du trenger:
Et kosthold og mosjon plan diagram.
Hold en journal.
Viljestyrke.
Dedikasjon.
Sunn mat (se artikkel på typer av mat).
Utøvelsen som DVD-er, gå til gym etc.
.


en.
Først må du kjenne deg selv og hvor mye du er villig til å ofre så langt tiden på dagen og nivå av disiplin. Dette er en utfordrende steg. De tingene som hjalp meg var å skrive ned mine mål og holde orden på kostholdet mitt og mosjon plan. Dette vil bidra til å motivere deg til å holde deg på sporet.
To.
Skriv ned dette måltidet har tenkt å ta med i diagrammet.
Morning: mellom klokken 6-8am: 1 stivelse (dvs 1 skive ristet brød)
en protein (dvs peanut smør 1 Tbsn på toast) 1 meieri (dvs. 8oz glass lettmelk) 1 frukt (dvs. 1 banan) og 1 feit
Morning snacks bør være 2 timer etter din første frokost så mellom 8am-10am. 1 meieri (dvs. 1 kopp yoghurt) og 1 frukt (18 druer)
Lunsj tid skal være 2 til 3 timer etter morgensnacks så mellom 11am-13:00
2 Stivelse (brød, pasta , poteter etc. )
en kjøtt /protein
en ost /melkeprodukter
1 frukt
en kopp grønnsaker
en feit
Ettermiddag Snack: 14:00-16:00 (2 til 3 timer fra det tidspunktet du hadde lunsj)
en Stivelse (granola bar)
en Meieriprodukter (1 porsjon av strengen ost eller melk etc. )
Middag: 17:00-19:00
2 stivelse
en kjøtt
en ost
1 frukt
en grønnsak
ett fett
Evening snack: Mellom 8-22:00
en meieriprodukter
en stivelse
Husk å skrive ned tiden for å holde styr på alt du spiste. Gjør du holder deg innenfor porsjonsstørrelser for maksimale resultater. 3 hovedmåltider om dagen og 3 små snacks hjelper kroppen til å brenne i løpet av dagen. Legge til denne planen eller ta bort vil definitivt hindre dine mål og resultater. Holde på det til du nå dine vekttap mål så du kan ganske mye bli med i programmet, men endre til å passe dine behov. Det er realistisk en sunn måte å leve og hvordan vi bør alle være å spise for å unngå over å spise!
Tre.
Sørg for å trene opp til 30 minutter om dagen. 45 minutter til en time er sterkt anbefalt, men vi vet alle noen ganger det er for vanskelig med travle timeplaner. 5 dager i uken er bra. Ikke bekymre deg hele 7. Du kan bryte den opp i henhold til tidsplanen. Running, er alle gode former for trening sykling, aerobic, vekttrening, svømming, etc. til å ta opp.
Fire.
Etter 21 dager, veie deg selv! Ikke juks og veie deg før 21 dager. Du vil bli overrasket over hva du har oppnådd! Hvis denne dietten ikke fungerte for deg programmet må kanskje endres litt så langt som carb inntak osv. ! Jeg ser frem til å høre fra deg og dine resultater!

Tips og advarsler


 • Ikke gi opp! De første to ukene av dette programmet vil du sannsynligvis få litt irritabel og sur som jeg gjorde, men ikke gi opp dette er en utfordring. Kroppen din har å tilpasse seg den nye banen du gjør det ta. Du vil begynne å føle seg sunnere.
 • Føl deg fri til å erstatte mat for eksempel hvis du ikke har noen frukt i huset fordi du gikk tom erstatte med stivelse. Hvis du vil ha litt sukker erstatning i en av dine ettermiddag snacks som for et meieri og en stivelse. En servering størrelse på kake (stivelse) og servering størrelse av iskrem (meieriprodukter) vil møte dette kravet. Ikke overstig servering størrelse, er dette juks!
 • Pass på å holde på toppen av din tid. Hvis du vet at du ikke vil være hjemme å spise ettermiddagen snack ta den med deg. Dens bedre enn å kjøpe noe som ikke er sunt når du er ute. Fordi kroppen din vil være programmert etter noen uker for å spise på denne måten, hvis du hopper du kanskje føle svimmelhet.
 • Når treningen dersom du føler du er over gjør det, ta en pause og drikke litt vann. Start alltid med nybegynnere økter hvis du ikke har trent før. Stretching er svært viktig.
 • For vektløfting starter med lette vekter for første uke og deretter jobbe deg oppover. Starter til tunge vil føre til muskel skader og belastninger.


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:å spise og leve sunnere med komplekse karbohydrater og fiber

  Relaterte artikler


 • hvordan å overbevise deg selv å gå tilbake til gym
 • hvordan kosthold med en partner
 • hvor å miste vekt på kjøkkenet
 • hvordan gjøre low-carb lasagne
 • hvordan du legger til mer sjømat i kostholdet ditt
 • hvordan bruke korn i en Middelhavsdietten
 • Slik spise for å kjøre ditt beste
 • hvordan å lære porsjonsstørrelsen med Jenny Craig
 • å spise godt med en hvete allergi
 • hvordan du bruker carb sykling til å bryte en fett tap platå
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com