hvordan kosthold uten å bli sulten

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-08-30
Det grunnleggende konseptet er enkelt: å spise lav kalori mat som holder deg full, uten kalkholdig milkshake eller dyrt prepackaged frosne måltider

Du trenger:. .
Overbevisende ønske om endring


1.
Alle vet å gå ned i vekt må du spise mindre, ikke sant? Kind of. Du må forbruke mindre kalorier enn du trenger på en dag til dag basis. En veldig vanlig måte å kosthold er med en versjon av et måltid erstatning kosthold. Jenny Craig eller postordre dietter eller melk shake dietter eller Jered's metrostasjon kosthold er alle versjoner av denne dietten. I STEDET FOR FULL måltider, spiser du et måltid ERSTATNINGSVARER.
To.
Den enkleste måten å gjøre denne dietten (i min mening) er å erstatte frokost og lunsj, og spiser en full middag, no snacking. Vanligvis er dette der du kjøper inn en 48 pakke med kalkholdig milkshake eller ring Jenny Craig for prepackaged frosne måltider, MEN, tenk på dette: Tilbyderne av disse produktene er BEDRIFTER. De er ute etter å tjene penger slik at de ønsker å tro at du trenger spesialiserte produkter for å holde sulten i sjakk. Du trenger ikke.
Tre.
Nå hva du trenger å gjøre er å begynne å se på etikettene. Se på hvor mange kalorier er i visse basismatvarer i visse mengder. Høres ut som for mye arbeid? Jeg vil anbefale et par. Havregryn er kjempebra. Hvis du har havregryn går akkurat nå og ser på boksen (røret?) En full kopp, ukokt, havregryn er 280 kalorier. Forberedt på at tre kopper. Du kunne ikke spise tre kopper havregryn! Det er et stort måltid, en som metabolizes treg og vil holde deg gående hele dagen. Bytt frokost til havregryn og gå lett på pålegg. Smør, brunt sukker, fett og karbohydrater, ikke eliminere dem, bare gå lett.
Fire.
Hva med andre matvarer? Rice. En potet. En bolle med suppe vil fylle deg opp. Vi er vant til så mye overflod av smak, smaken av fett, smaken av sukker i overkant. Det er denne overskytende som holder oss overvektige. Kroppene våre er utformet, og har jobbet i tusenvis av år, basert på mengden kalorier som finnes i disse basismatvarer. Hvis vi spiste bare disse matvarene vi ville beholde vår vekt på riktig måte, naturligvis. Så det er bare et spørsmål om å motvirke vår PROGRAMMERTE spisevaner.
Fem.
Unngå salat. Årsak, når folk spiser en salat, de spiser ikke salat, spiser de ranch dressing, kylling, bacon, blå ost, fett og karbohydrater stablet en kilometer høyt, og sitter på en liten haug med salat. Og folk er så blinde at de ikke kan se fatty måltid foran dem. Ikke prøv å tvinge deg selv til å spise noen null calorie mirakel anlegget ved å mette den med slimete strenger av ren mettet fett! Det er dumt! Bare spise ordentlig mat. Normal, menneskemat, uten alle bachelorgrad Pasta. Grønnsaker. Jered's magre T-sandwich. Være konsekvent, ikke snacks, velg en mat du liker til frokost og ett til lunsj som er lav cal men wont gjøre deg sulten, og spiser den hver dag.
6.
Fat personer er skjemmende. De er udisiplinert. Du ser på dem og selv om du ikke sier det høyt, du ser ned på dem. De er fysisk frastøtende og uten grunn. Endeløse strømmer av indre monolog strek gjennom folks sinn når de hører dette. Begrunnelse. Skriv offs. Lip service. Du ønsker ikke å tro det. Det viktigste å innrømme til deg selv når du prøver å miste vekt er at overflødig fett er fysisk frastøtende, usunn, og fullt mulig å kaste. Du kan gjøre det. Du kan stoppe å lyve for deg selv. Kom igjen, bruker ordet. Fat. Ikke lubben, ikke stor. Fat. Kan du gjøre det? Hvis du ikke kan, vil du dø fett. Feit, stygg, unaccomplished, og tidlig. Hvis du kan, er du på vei. Spis havregryn til frokost hver dag. Spis suppe, eller en stor potet til lunsj. Hver dag. I en måned vil du bli tynnere. Det er enkelt.

Tips og advarsler


 • telle noen kalorier og finne noen matvarer som du liker. Enkelt, basismatvarer.
 • Beklager at TV løyet til deg, men mindre kalorier betyr mindre smak. Oh well. Smaken er ikke lykke. Å være tynn er lykke.
 • IKKE tror du kommer til å miste ti pounds i en uke. Det kan ikke skje med en gang! Bare vær konsekvent, og det vil skje! Hvis du krasje diett, vil du bli like fett i en måned. Hvis du holde det konsekvent, vil du bli tynnere i en måned.
 • Sjekk ut mine andre artikler. Ja, er at under "advarsler. "


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvor å miste vekt trygt

  Relaterte artikler


 • hvordan man regner "net" karbohydrater
 • hvordan å feire nasjonale ned i vekt, føler stor måned
 • hvordan å lage en low-carb livsstil lett
 • hvordan du får det daglige anbefalte godtgjørelse på korn
 • hvordan å supplere et vegetarisk kosthold
 • hvordan finne ernæring fakta på restaurant mat
 • hvordan å få vekten på en student budsjett
 • hvordan du bruker en lav salt diett for å lette symptomer på leddgikt
 • å spise sunn, økologisk kjøtt
 • hvordan å holde seg til en lav carb diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com