hvordan du får ernæring som en vegetarianer

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-08-31
Så du ønsker å vite hvordan du får ernæring som en vegetarianer? De fleste tror få ernæring som en vegetarianer er ekstremt hard. Vel, gjett igjen! Komme ditt ernæring er faktisk ganske enkelt. Du trenger bare materialer og besluttsomhet, og ettersom hvordan du besluttet å slutte å spise kjøtt, vil jeg si du er pen darn bestemt! Hvis du finner deg selv i en tid med svakhet, bare husk ved å bytte til et vegetarisk kosthold du lagrer 100 dyr i året! Nesten alt du trenger er i følgende trinn. ! Lykke

Du trenger:.
Will Power
En kilde til protein-du kan finne protein pulver hos din lokale kjøpmann
. Tofu, frukt, grønnsaker, og andre ikke-kjøtt-produkter som appellerer til deg.
? (Valgfritt)? Hvis ikke stort på å spise overskudd grønnsaker, så du trenger vitamin piller.
-Centrum vitaminer er et eksempel på vitaminer du kan kjøpe.
.


en.
Det første du trenger å gjøre er å ønske å være sunn. Du er den eneste personen som kan gjøre /holde deg frisk, så hvis du ikke bryr deg og ikke legge vekt på helse, er det lett å glemme ting og la dem gli sinnet.
to.
* tilleggsutstyr * Du må gjøre en vane av å ta vitamin piller du kjøpte som anvist på flasken. De fleste vitaminer er tatt om morgenen, om kvelden, med måltider, eller en kombinasjon av morgen og kveld.
Tre.
Du må få rikelig med vitaminer, så hvis du bestemmer deg for å få dine vitaminer fra grønnsaker og frukt, følger retningslinjene nedenfor:?

For kalsium, prøv: spinat, grønne grønnsaker, soya melk, forsterkede appelsinjuice, sesamfrø, brokkoli, mandler, gulrot , og rismelk. Pass på å riste soya melk og appelsinjuice før du drikker, da kalsium kan avgjøre til bunnen.
? For jern, prøve å spise tofu, spinat, soya, kikerter og hummus. * Vitamin C øker absorpsjonen av jern, så hvis du tar et strykejern supplement, vaske den ned med litt appelsin juice!
? Hvis du er en røyker, vil kroppen miste næringsstoffer, så du trenger ekstra B12.
? Vitamin D finnes i meieriprodukter (for eksempel, ost, smør fløte, og befestet melk), fisk, østers, og margarin
? Gode kilder til sink er peanøtter, peanøttsmør, og belgfrukter.
fire.
Du trenger protein og en måte å få det på er gjennom tofu. Ved steking av tofu du må være forsiktig og lese alle retninger og følge dem nøyaktig fordi tofu er en stor ting, men det vil svikte deg når over eller under kokt. En kopp tofu inneholder ca 20 gram protein, så prøv å inkludere tofu regelmessig i dine måltider.
For alle veganere ute her er noen høy protein matvarer for å inkludere i kosten:? tofu, veggisburgere, soya, kikerter, nøtter og frø, brun ris og hele korn.

Tips og advarsler


 • Drikk vann, vann, og mer vann! Det er blitt sagt om og om igjen for en grunn! De fleste mennesker drikker ikke på langt nær nok.
 • Gjør det et mål å spise minst ett av rå frukt eller en håndfull rå grønnsaker hver dag.
 • Ikke får nok protein eller vitaminer kan føre til dårlig helse, så hvis det kommer ned til at sist søte vs et eple, gå for eplet! =]
 • Underernæring som en vegetarianer er svært vanlig hos mennesker som ikke prøver å få næring eller ikke er klar over at de savner, så ikke over unne deg godteri eller salt.


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan du diett for å gå ned i vekt for spring break

  Relaterte artikler


 • hvordan gjøre lav carb pizza
 • hvordan å slanke seg på en McDonald’s kosthold
 • hvordan å slanke seg, stramme opp og øke din selvtillit
 • hvordan å gå ned i vekt uten å drepe deg selv
 • hvor å miste vekt som et arbeid i hjemmet mor
 • Slik lavere kroppsmasseindeks
 • hvordan du kan unngå pit-faller av Atkins dietten
 • hvordan du finner ut basal metabolic rate
 • Slik holder seg skarpe uten koffein
 • hvordan du kjøper dashbordet diett handlingsplanen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com