hvordan bli kvitt etter keisersnitt pooch

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-08-29
De fleste kvinner som har hatt et keisersnitt dele frykter at magen posen til overs etter vekttapet vil være der for alltid. Noen sier at det vil være der uansett hva du gjør, men jeg er her for å fortelle deg at det er mulig. Dette er ikke lett, på noen måte. Det krever mye arbeid og mye tålmodighet. Slik gjør du:

Du trenger:
Tålmodighet
. Skin oppstrammende lotion.
Gym Medlemskap /trening DVD /Hjem Gym utstyr.
Organisk (valgfritt) single-ingrediens mat.
Høy protein matvarer.
Motivasjon !!!!.


en.
Sjekk med legen din før du gjør noen av disse anbefalte trinnene. En høy-protein diett kan ikke være sunt for noen mennesker og kan negativt påvirke enkelte av kroppens funksjoner hvis tatt av noen. Konsultere lege før du begynner noen diett eller treningsprogram! Kontroller at du har all-klare fra OB-GYN å begynne å jobbe ute. Det er farlig å begynne å trene for tidlig etter et keisersnitt, da det kan føre til rev i snitt steder.
To.
Prøv å konsumere bare ¨¦n ingrediens mat. Ikke spis behandlet mat av noe slag. Hvis du kan gjøre alt organisk, det er enda bedre. Ideal matvarer inneholder: Grønnsaker, frukt, egg, Boneless skinn kyllingbryst, hele korn. Ikke konsumerer store mengder karbohydrater, men når du gjør det, mål for hele korn brød og ris i stedet for hvit. Ikke kutt ut karbohydrater helt
3
Supplement:. . Hvis mulig, ta en multivitamin og protein pulver daglig
4
Hydrate,. . hydrat, hydrat!! Med bare vann! Hvis du ikke kan stå vanlig kjedelig vann, smak den med sitron eller lime, eller bland med protein pulver. IKKE drikker brus! Soda er det verste du kan drikke (brus inkludert kosthold, sorry). Hvis du virkelig bli lei med vann, drikke urtete, men aldri drikker brus og holde seg unna juice. De er vanligvis svært høy i sukker.
Fem.
Cardio . . . og masse av det. Det spiller ingen rolle hvilken type cardio du velger, så lenge hjertet ditt pumper og du er pusting og pesing i minst 30 minutter daglig, men 45 er å foretrekke. Gå, løpe, hoppe tau, hoppe på trampoline, sykle, bruke elliptisk maskin, etc. . . Bare få flytte!
6.
Pilates, har jeg funnet, er den beste måten å få magemuskler tilbake i form veldig raskt, spesielt etter at magemusklene har blitt lagt gjennom så mye i det siste (med få kuttet og alt det). Ta det med ro, og begynner sakte. Hvis du tar en klasse, forklarer din situasjon til instruktøren så hun /han kan tilby deg modifikasjoner. Hvis du bruker en DVD, kan du prøve å velge en med mer enn ett nivå, slik at du kan starte som en nybegynner. Selv om du tidligere erfaring med pilates, starte på nybegynner nivå, uansett. Dine lavere abs er veldig svak etter operasjonen
7
Hvis du har løs hud:. . Drikke enda mer vann for å hjelpe tilbake elastisitet og hjelpe den ut videre med Q10 eller cellulite krem spesielt opprettet for å målet magen. Nivea Q10 er veldig bra.

Tips og advarsler


 • Vennligst les over Trinn 1 igjen. Ikke fortsette med disse trinnene til du har fått klarsignal fra legen din!


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:å spise makrobiotisk mat

  Relaterte artikler


 • hvordan å skjære kjøtt ut av kostholdet ditt
 • hvor å miste 10 pounds fort!
 • hvor å fastsette din diett hvis det ikke fungerer
 • hvordan gjøre grønnsaker i entr? e stedet for en siderett
 • hvordan du oppretter en Atkins diett menyen plan
 • hvordan du legger til mer vitamin K til kosthold
 • hvordan unngå jern nedbrytende mat
 • hvordan du lagrer leftovers skikkelig for å unngå matforgiftning
 • hvordan du velger fiber-rik grønnsaker
 • hvor å miste vekt på en sunn måte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com