hvordan å være sunn og mager

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-08-28
Bare fordi du er tynn, betyr ikke at du er frisk. Du kan bli tynn, men sultet for viktige næringsstoffer. Noen mennesker mister så mye vekt, kan deres helse er truet. Du kan holde av pounds og holde opp din vitalitet ved å betale oppmerksomhet til kosthold og mosjon
en.
Drikk mye vann. Vann holder deg hydratiserte, hvilke hjelpemidler fordøyelsen og faktisk øker stoffskiftet. Konsumere minst 64 gram vann daglig.
To.
Spis et balansert kosthold. Rådfør deg med en dietetiker for ernæring profil som passer dine behov. En balanse av sunt fett, karbohydrater og protein er avgjørende for gjenværende friske. Noen mennesker tror at det å spise veldig lite kalorier er veien til å bli radmager, når det faktisk, har en tendens kroppen din til å klamre seg til hver eneste kalori når du frata det. Gi kroppen nok drivstoff til å fungere skikkelig.
tre.
Tren regelmessig. Å gjøre cardio minst tre ganger i uken hjelper deg å miste vekt. Det er viktig å kombinere minst to dager med styrketrening i uken sammen med cardio din. Dette sikrer at du bygger lean body mass, som også bidrar fart på forbrenningen. Jo mer muskler du har, jo flere kalorier du brenner i en hviletilstand. Det er ikke nødvendig å bulk opp til å ha et sunt nivå av lean body mass.
Fire.
Få god søvn hver natt. Minst sju timer søvn om natten er avgjørende for de fleste voksne til å føle seg bra og fungerer godt. Gå til sengs og våkne opp på samme tid hver kveld og morgen. Dette holder kroppen i en naturlig rytme.
Fem.
Hold deg unna narkotika og alkohol. Alkohol er chock full av tomme kalorier og dehydrates deg. Medikamenter som hjelper deg ned i vekt er ikke en permanent løsning. Lær hvordan du tar vare på kroppen din og få kontroll over livsstilen din i en sunn, balansert måte å holde vekten av.
6.
Forstår at mager er et relativt begrep. Å være frisk betyr at du leve et balansert livsstil. Eventuelle ekstreme tiltak du tar for å bli tynn er ikke sannsynlig å være sunne valg.


Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan gjøre preschoolers sunt snacks å ta til skolen

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt ved å redusere syre inntak
 • hvordan å følge volumetrics spise plan
 • hvordan å trene mens du er på Ornish kosthold
 • hvordan du velger hjem treningsutstyr
 • hvordan du miste vekt fått fra menopause
 • Slik grønt kosthold
 • hvordan å ta 30 pounds i en sommer
 • hvordan å gå ned i vekt på Denise Austin kosthold
 • hvordan du bruker sommel til din fordel
 • hvordan stramme opp løs hud etter vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com