hvordan å designe en personlig vekttap program

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-08-29
ALLE i USA prøver å gå ned i vekt! Vel, nesten alle . . . Med diett etter diett, piller, treningsutstyr, og fast food reklame bombarderer oss på rutinemessig basis er det ikke rart at vårt land har den høyeste fedme rate i verden. Når du hører løfte etter løfte etterfulgt av feil, der slår du gjøre? Du snur deg selv og her er fremgangsmåten for å hjelpe deg å gjøre det

Du trenger:. .
Time
Motivasjon.
Bestemmelse.
Self-tilgivelse.
Tålmodighet.
Perserverance.


en.
Det første du trenger å gjøre er å være ærlig med deg selv. Hvorfor er det ikke dietter fungerer for deg? Mitt svar var fordi jeg ikke stakk med dem. Jeg var sjelden sulten (og jeg mener virkelig sulten) før jeg ville sette meg på en diett. Da jeg satte den tanken i bakhodet mitt, så enda pappesken maten kom i SO bra! Og med noen dietter jeg har vært på, var maten som var tillatt bare ikke noe jeg fant veldig tiltrekkende (det er når pappeskene ville være et mulig alternativ måltid). Den eneste løsningen jeg har funnet på dette problemet er å slutte å sette meg selv på dietter. Det er ikke sunt eller naturlig å sterkt redusere kaloriforbruk og kroppen din vil umiddelbart gå i psykisk sult-modus, spesielt når du forsøker å fullstendig kutte visse typer mat ut av kostholdet ditt. Så det første skrittet til å designe din egen personlige vekttap programmet er å IKKE sette deg selv på diett.
To.
Det andre du ønsker å gjøre er å holde oversikt over hvor mye, når , og hvorfor du spiser. Er du virkelig spise når du er sulten, eller er du spiser fordi alle andre bestemte seg for å ta en bit, og du ikke ønsker å bli tatt ut? Jeg holdt rede på mine spisevaner i en uke og la merke til at mesteparten av tiden jeg ville spise lunsj fordi det var forventet av meg. Alle jeg jobbet med ville fortelle meg, "Du får gå få deg en lunsj eller du vil bli sulten senere. " Problemet var at jeg blir sulten på ca ni om morgenen og til mellom tre og fire på ettermiddagen. Jeg ville spise lunsj med mine medarbeidere, ikke fordi jeg var sulten, men fordi det var forventet av meg. Da jeg tok kontroll og bare satte seg, drakk et glass te, og ikke spise, følte jeg meg bedre. Jeg måtte se på min personlige mønster av å spise og begynne å spise når jeg ville eller måtte, ikke når det var forventet av meg.
Tre.
Den tredje tingen jeg begynte å gjøre var prøver å styre hvor mye jeg spiste da jeg åt. Hadde jeg virkelig ønsker at andre tallerken med mat, eller gikk jeg vil bare ha den fordi den var der? Jeg begynte å fikse meg tallerkenen når jeg forberedt et måltid og umiddelbart satte restene bort i kjøleskapet. Det kuttet ned på hvor mye jeg spiste årsak hvis jeg var VELDIG sulten, vil jeg fikse det andre plate. Hvis jeg ikke var, ble maten i kjøleskapet til jeg var sulten igjen. Når jeg spiste ute, bestilte jeg forrett porsjoner for jeg la merke til at vanligvis etter at forrett var jeg full. Jeg ville bare fortsette å spise for jeg ønsket ikke å kaste bort maten.
Fire.
Det siste jeg begynte å gjøre var å flytte. Ikke trene, men beveger seg! Jeg hadde lagt merke til at når jeg fikk kontroll over hvor mye jeg spiste, hadde jeg mer energi (kroppen min var ikke å måtte bruke så mye energi til å lagre det ekstra mat). Jeg var ikke så sliten hele tiden, så jeg begynte å bevege seg mer. Du trenger ikke å trene på et treningsstudio eller på noen form for spesielt utstyr for å være passe, du bare trenger å flytte. Kroppen var laget for å fungere best med noen form for regelmessig bevegelse, enten det er å gå en tur, gjør husarbeid, eller arbeider i hagen din. Så lenge du beveger deg, hjelper du kroppen fungerer bedre. Du vil oppdage at jo mer du beveger deg, jo bedre du føler.
Fem.
Nøkkelen til å utforme en PERSONLIG vekttap plan er å lytte og jobbe med dine behov og preferanser. Vi er ikke alle ment å være en størrelse 2, men vi er ment å være sunn. Hvis du liker iskrem, ikke prøv å kutte den helt ut av kostholdet ditt. La deg har noen (i moderate mengder, ikke hele gallon). Du må lage en plan som vil vare hele livet. Derfor dietter ikke virker. Ingen kan leve på en restriktiv diett for alltid. Vi trenger alle å LIVE, LET GO, og ELSKER oss selv som det virkelig unike skapninger som vi hver er. Good Luck!

Tips og advarsler


 • LesDenne artikkelen u00ABHvor å Fastsette Common Diet feil og Boost Weight Loss" for flere tips for å hjelpe deg med ditt kosthold


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan bli en konkurrent på den største taperen TV-show

  Relaterte artikler


 • hvordan å lage en sunn handleliste
 • hvordan ta vitaminer for å bedre ernæring
 • hvordan å velge riktig supplement
 • hvordan å lette til å spise sunnere
 • hvordan du leser en mat ernæring etikett
 • hvor å fjerne brus fra kosten din
 • hvordan å gå ned i vekt å spise ananas
 • hvordan å lage en diett, tre ting du må vite
 • hvordan å sammenligne NutriSystem med Atkins
 • Hvordan avgjøre om en matvare er bra for deg
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com