å spise makrobiotisk mat

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-08-28
Den macrobiotic kosthold er et sett av kosttilskudd lover opprettet i Japan og brakt til Amerika. Hva det fokuserer på er å få det maksimale ernæringsmessige verdien fra alle de matvarene du spiser. Det antas at den makrobiotiske dietten bygger opp immunforsvaret og balanserer kroppen, og kan hjelpe folk komme seg etter sykdom
en.
Verve i en detaljert guide for å finne ut nøyaktig hva slags mat du må spise, og hvilke matvarer du må unngå når du er på diett. Den kosten lover for denne dietten er ganske strenge og involverer ulike faser av å avstå fra og deretter legge ulike matvarene i dietten din, så det er lurt å ta denne veiledningen med deg på butikken og planlegge menyer deretter.
2.
Get forsyninger. På din lokale matbutikk eller bondens marked, kjøper hele korn brød og ris, bønner og andre linser, grønnsaker, og sjø grønnsaker. Kjøpe lokalt dyrket eller sesongens ferske matvarer for å sikre maksimal ernæringsmessig verdi.
Tre.
Fjern alle melkeprodukter, kjøtt (unntatt noen godkjente typer fisk), hvitt mel, sukker og behandlet mat fra din kosthold.
fire.
Eliminer nightshades. Poteter, tomater, aubergine og paprika er alle eksempler på Nightshade planter som ikke er en del av makrobiotiske kosthold. Dette er på grunn av deres høyere pH, noe som antas å lekke kalsium fra skjelettet. Nightshade planter også tobakk, så hvis du er en røyker, bør du slutte før du begynner denne dietten.
fem.
Spis mindre porsjoner av fisk og noen rå matvarer. Mesteparten av makrobiotiske kosthold består av mat. Men rå grønnsaker tilbyr næringsstoffer at de fleste kokte grønnsaker ikke kan tilby. Kokt fisk (kveite, sjøtunge, flyndre og torsk) er også noe som kan konsumeres i et begrenset antall på makrobiotiske kosthold. Hold Miso på hånden. Et fast innslag i enhver makrobiotiske kosthold er rikelig med miso suppe.
6.
Bruk høy kvalitet havsalt og begrenset krydder. Altfor spicing mat kan føre til problemer med fordøyelsen, så bruk moderasjon hvis du bruker krydder i makrobiotiske matlaging og sørge for at krydder er godkjent for dietten.
7.
Tilbered maten på riktig måte i støpejern, rustfritt stål, glass eller emalje belagt kokekar. Teflon eller nonstick panner og plastbestikk antas å inneholde giftstoffer, som overføring til maten. Bruk aldri mikrobølgeovn. Det er antatt av makrobiotiske utøvere som mikrobølgekokingen er en destruktiv form for matlaging, reduserer den ernæringsmessige verdien av mat. Mobiltelefoni


Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan å være sunn og mager

Relaterte artikler


 • hvor å spise seks måltider per dag på kroppen for livet kosthold
 • hvordan du velger fosfor-rike korn
 • hvordan kosthold som et par
 • hvor å spise godt uten å prøve
 • hvordan å sammenligne Jenny Craig med NutriSystem
 • hvordan du kvitt tørr hud fra kroppen din for alltid.
 • å spise makrobiotisk mat
 • hvordan unngå blø neseblod
 • hvordan å lage sunnere soul food
 • hvordan å opprettholde vekten gjennom ferien
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com