hvordan du velger Atkins kosthold forretter

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-07-30
Velge forretter for Atkins Diet er faktisk ganske lett. Alt du trenger å gjøre er å lære deg hvilke matvarer har protein og lav carb teller og du vil vite akkurat hva du skal spise hver gang! Det er selvsagt matvarer for å unngå å inkludere de høye på sukker og mel innhold, men det er andre matvarer som korn som er høy i karbohydrater og bør unngås

Du trenger:. .
Lomme ernæringsmessige guide

Hvordan Pick Atkins Diet Forretter


en.
Kjøp lave carb forretter. Når du prøver å velge Atkins kosthold forretter er det flere ting du vil huske. Den første er forretter lav i karbohydrater fordi Atkins dietten er en lav carb diett. Mange ganger forretter vil bli servert med sider som er høy i karbohydrater som poteter eller korn. Du kan nesten alltid bytte sidene for noe lavere i karbohydrater. Et godt forslag er å velge dampede grønnsaker og en grønn salat. Kjøttet som du velger bør ikke være panert, og du vil ønske å unngå de fleste sauser med mindre du vet at de er lave i karbohydrater. En god hovedrett ville være en biff eller grillet kylling med salat og dampet brokkoli eller grønne bønner.
to.
Oppsøke mat lavt i sukker. Dette er viktig fordi mange ganger en hovedrett willhave tilsatt sukker når du minst venter det. For eksempel, i vedlikehold fasen av Atkins dietten kan du spise søte poteter uten tilsatt sukker. Hvis du bestiller en søt potet på en restaurant eller spise en i en venns hus du er svært sannsynlig å få en med tilsatt sukker. Dette går ikke sammen med Atkins diett så alltid være sikker på å bestille maten uten tilsatt sukker.
Tre.
Velg høyt protein forretter. Siden Atkins diett er høy i protein på forretter du velger du bør være hovedsakelig protein. Hvis du spiser på en restaurant, så har du mange alternativer for å skape en helt protein hovedrett. Hvis du lager mat hjemme så har du kontroll over hva du kan lage mat og kan fokusere på høy protein måltider. Husk å alltid lese etiketter for å se etter tilsatt sukker eller karbohydrater og spør servitøren om det er tilsatt sukker /karbohydrater i noen av de matvarene du har tenkt på bestilling. Det er virkelig ikke vanskelig å bestille forretter på Atkins diett, du må bare finne ut hva slags mat er høy i protein og lite karbohydrater som tilfredsstiller dine krav og holde deg på diett!
Fire.
Carry en lomme ernæringsmessig guide med deg. Med tiden vil du lære hva mat er lave i karbohydrater og mye protein. For på kort sikt, men vil du finne de hjelper deg å lage god mat valg og være tro til Atkins diett!
Fem.
Spis Atkins godkjent måltider. Det er mange frosset forretter i dagligvareforretning fryseren som er Atkins godkjent. Disse lav carb forretter er flott å kjøpe og ha i fryseren når du trenger en rask måltid. Noen restauranter har til en liste over lav carb hovedretter på menyen, så spiser på disse restaurantene.

Tips og advarsler


 • Les etiketter og stille spørsmål, så du har kontroll over hva du spiser.
 • ikke bestille noe med antagelsen om at det vil bli gjort i henhold til Atkins spesifikasjoner. Spør om det du ønsker.


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan overgangen til en Middelhavet diett

  Relaterte artikler


 • hvordan å sammenligne vekt overvåkere til andre dietter
 • hvordan du skal begynne å trene i femtiårene
 • hvordan man måler det som teller
 • å spise ute på en diett og likevel gå ned i vekt
 • hvordan du holder formen
 • hvordan holde en positiv holdning mens slanking
 • Slik piknik på sunn måte
 • hvordan å overvinne vekttap tilbakeslag
 • hvordan å lage en diett, tre ting du må vite
 • å spise mer umettet fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com