hvordan du bruker alli slankepiller

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-01-18
Alli slankepiller er blant de nyeste produktene når det gjelder kosthold kosttilskudd. Tilgjengelig over disk, har disse pillene vist seg i pålitelige studier av vekttap resultater. Så langt har det vært få problemer med produktet, men som med alle ikke-reseptbelagte legemidler, er riktig bruk av slankepiller ikke bare nøkkelen til deres effekt, men helt nødvendig for sikkerheten deres
en.
Ta Alli bare hvis du er 18 eller eldre. Den Alli nettstedet selv sier klart og tydelig at "Under ingen omstendigheter bør piller gis til personer under 18 år» (se Ressurser under).
To.
Ingest den Alli slankepiller bare som helhet piller. Knusing, tygge eller oppløsende Alli piller vil negere spesifikt formulert tid-utgivelsen evne til tabletter, så svelge dem hele er nøkkelen til å holde dem fungerer hele dagen.
Tre.
Hold doser konsekvent. Bare en 60 milligram Alli pillen bør tas tre ganger per dag. Men, hvis du glemmer en dose, kan det være best å bare hoppe over at dosen og ta neste planlagte dose til rett tid.
Fire.
Vurdere å ta et vitamin supplement når du bruker Alli kosthold piller. Siden Alli er utviklet for å blokkere opptaket av fett, kan vitaminer som blir båret gjennom fett til kroppen ikke kunne gjøre det inn i systemet i sunne mengder. Et vitamintilskudd er foreslått å bidra selv ut denne mangelen.
Fem.
Spis med hvert av doser når du bruker Alli slankepiller. De piller er mest effektive når de har fett å blokkere, så ta dem på tom mage vil være vesentlig meningsløst.
6.
Reduser fettinntaket til ca 15 g fett per måltid . Dette fettfattig tallet er foreslått som den perfekte mengden fett inntak for Alli slankepiller å arbeide mest mulig effektivt. Et lavt inntak av fett bidrar også til å hindre gastrointestinale bivirkninger.
7.
Øk din fysiske aktivitet både i og etter diett av Alli slankepiller. Uansett hva kosthold hjelpemidler du bruker, øker din fysiske aktivitet vil alltid være en primær del av en sunn livsstil. En økning i fysisk aktivitet vil ikke bare hjelpe deg å miste pounds raskere i forbindelse med Alli slankepiller, men det vil hjelpe deg å opprettholde din perfekte vekt etter at du stoppe Alli programmet.

Tips og advarsler


 • Alli er ganske enkelt en mindre gjør av stoffet reseptbelagte stoffet Orlistat. Både Orlistat og Alli har potensial til å forårsake svært ubehagelige bivirkninger, inkludert løs avføring, oppblåsthet og inkontinens.


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan du handler for sikker slankepiller

  Relaterte artikler


 • hvordan å følge en nei mel, ikke sukker kosthold
 • hvordan eliminere ibs symptomer
 • hvordan brenne fett og holde seg frisk
 • hvordan å sammenligne dash med andre vekttap programmer
 • hvordan diagnostisere en vitamin mangel
 • hvordan du skal gå til en villmark kosthold leir
 • hvordan å holde en sunn prostata gjennom kosthold
 • hvordan å kjøpe økologisk, makrobiotisk hav grønnsaker
 • hvordan unngå høy glykemisk mat
 • å spise en høy tetthet kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com