hvordan bli sunnere i femtiårene

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-24
Du har kommet til den tiden i livet ditt når du er mer økonomisk stabile, når banen er satt med de fleste ting. Din familie valg er gjort, er din karriere delvis bak deg og ditt liv har en fin rutine om det i mange henseender. Du kan eller ikke kan være en besteforelder, og livet er fullt. Imidlertid kan effekten av tid og liv bli sett i høyere kolesterol, strengere medisinske eksamener av leger og en generell bremse ned. Det er mulig å unngå de helse fallgruver som livet har ført deg med litt vilje og innsats. . Les på

Du trenger:. .
Tiltaket


en
Å være vanlig, er det viktig at folk mosjonerer minst tre timer i uken, og spise lite fett, magert kjøtt og høyere nivåer av frukt og grønnsaker for å oppnå optimale nivåer av helse. Økende fleksibilitet gjennom stretching er en fin måte å unngå skader fra dagligdagse aktiviteter. Stretching vil også hjelpe blodstrøm og redusere eksisterende rygg eller leddsmerter.
To.
Å finne veien til en regelmessig mosjon regime, er det nødvendig å innse at det ikke er et alternativ opp for valg. Men det er ikke til å si at du må slutte å sove for å være sunnere, faktisk, en god syv og en halv-åtte timers søvn hver natt er nødvendig for god helse. Slå av at programmet tidligere og få i seng på samme tid mest netter for å dra nytte av fordelene som søvn kan gi.
Tre.
Planlegg litt tid hver dag, selv om det er femten eller tjue minutter, å gå eller jogge. Den kardiovaskulær trening vil øke lungekapasitet og styrke ditt hjerte. Du kan gjøre denne øvelsen i ti minutters intervaller om nødvendig, men prøv og gjør det hver dag. Du kan også lære å bruke den som en avslapning verktøy som kroppen høster fordelene av endorfiner utgitt i hjernen din som et resultat av trening.
Fire.
For å øke din hviler metabolisme, noe som kan brenne så mange som femti kalorier en dag per kilo muskler i kroppen din, trenger tre dager i uken med vekttrening for å bli lagt til ditt treningsprogram. Dette er ikke å si at du må begynne bodybuilding, men øker muskelmassen beskytter leddene og bidrar kjempe mot tyngdekraften som har begynt å arbeide med kroppen din. Tretti minutt rutiner er fint, er forsiktig med å se på form og ikke bekymre deg så mye om vekten av dumbbell. Hvis du tror du vektløfting både lørdag og søndag, da vil du bare trenger en dag i uken for å øke muskelmassen.
Fem.
Kosthold er den siste delen av bedre din helse. En god tommelfingerregel er å fylle halve tallerkenen med grønnsaker, en fjerdedel med magert kjøtt og resten med stivelse. Ikke kutt ut karbohydrater helt, fordi de gir mulighet for opptak av noen viktige vitaminer og fett. Meieriprodukter er viktig for kvinner i femtiårene til å opprettholde bentettheten. Selv tidslinjen er avsluttet for å øke den i midten av tredveårene, kan du fortsatt bekjempe osteoporose ved å ta i tre deler av ost, melk eller yoghurt hver dag. Laktoseintolerante? Prøv soya-baserte produkter eller et kalsiumtilskudd. Hvis du ikke allerede har, ta en multivitamin for å sikre at du får alle de næringsstoffene kroppen din trenger.

Tips og advarsler


 • alltid sjekke med din lege før du begynner på et treningsprogram.


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvor å miste vekt i førtiårene

  Relaterte artikler


 • hvordan å miste magen i vekt
 • hvordan å følge den magre tispe kosthold
 • hvordan å holde seg i form naturlig
 • å spise en persimmon
 • hvordan du får gratis prøver av energi barer
 • hvordan å gå ned i vekt for din nye årets vedtak
 • hvordan bestille slankepiller på nettet
 • hvordan finne sunn mat i downtown disney
 • Slik snack klokt i ferier
 • hvordan å gå ned i vekt på sunn måte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com