hvordan å gå ned i vekt etter å ha en baby

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-01-08
Å ha en baby er en flott tid i livet ditt, men effekten av svangerskapet kan reise på kroppen din, kan være ødeleggende. Vi ser hvordan disse kjendiser miste all vekt og er iført bikinier uker etter fødselen, og vi tenker hvorfor kan ikke det være meg? Vel, tar det mye arbeid og engasjement dvs sikkert

trenger Du:!.
Patience
Motivasjon.
Selvtillit.


en.
Hver graviditet er forskjellig, og hvor mye vekt hver person gevinster, og hvor hun gevinster vekten varierer fra en til den neste.
Du vil sørge for at du mister vekten en sunn og trygg måte. Ellers kan du få det rett tilbake. Crash slanking fungerer aldri! Du mister vekt og så kryper igjen opp på deg, så pass opp for en rask løsning! Den beste måten å gå ned i vekt etter en baby er den gode gammeldagse måten . . . kosthold og trening.
To.
Klart du ned i vekt med en gang når barnet er født, og en viss vekt vil normalt naturlig kaste av i tillegg. Amming er en fin måte å få fart på vekt tape også. Det er bevist at breastfeeding sender ut visse hormoner til kroppen din for de første 12 månedene etter fødselen som hjelper livmoren gå tilbake til sin pre-graviditet form.
Tre.
Det gjennomsnittlige beløpet en kvinne gevinster under svangerskapet er mellom 25-35 pund. Da hun føder normal mengde som ofte utgytt er 12 til 15 pounds. Så forlater den uønskede pounds å slite med. Selv om dette er bare en anslått gjennomsnittlig for vektøkning, at personlig jeg var langt over!
Det finnes forskjellige programmer som du kan bli med for assistanse som Weight Watchers, Nutri-System, Jenny Craig, etc. Disse programmene er nyttige for moms som lever en travel livsstil, og i disse dager at ganske mye inkluderer oss alle!
Fire.
Den beste måten å miste vekt etter barnet er å holde seg frisk gjennom hele svangerskap i en ideell verden! Spis sunt og få i nok av aktiviteter for å holde deg aktiv. Turgåing og andre øvelse som er trygge når venter. Hvis du ikke får for mye vekt gjennom hele svangerskapet det wont være mye å tape etter at barnet er her.
Ditt kosthold spiller en viktig rolle i vekt tape og vektøkning. Så her er noen nyttige tips for å hjelpe med å miste vekt og spise sunt . . . .

fem.
Her er noen nyttige tips for å gå ned i vekt den trygge veien . . . .

* Slutt å spise sukkerholdig mat. Bare slippe sukker fra kosten din kan hjelpe deg å miste vekt raskt. Pass på at du holder deg borte fra alt sammen hvis du vil ned i vekt raskt. Dette betyr at ingen sukker i kaffen, på korn, eller spise som godteri bar!
* Kutt karbohydrater fra kosten din. Karbohydrater blir til sukker i kroppen og gjør at du holde på kroppsvekt og fett. Utelate karbohydrater fra kosten din kan hjelpe deg drastisk slippe uønskede pounds. Disse dagene er det mange alternativer til dietter uten karbohydrater som er velsmakende og næringsrik.
6.
* Øk fiber i kostholdet.
* Innarbeide frukt og grønnsaker i kostholdet.
* Pass på at du spiser meieriprodukter elementene. Du kan velge å ha lite fett eller fett gratis melk og yoghurt er.
* Sjekk din del størrelser! Mange mennesker har ikke begrep om hvor mye mat som hey bør spise. Her er noen nyttige tips om porsjonsstørrelser . . .
3 gram av kjøtt, fisk, kylling, etc. er på størrelse med håndflaten en kvinnes hånd eller en kortstokk.
En unse av ost er omtrent på størrelse med tommelen din.
En teskje smør er den på størrelse med tommelen spissen.
Lære den riktige deler som du bør forbruker kan forbedre din vekt tape.

7.
* Bli aways fra stekt mat.
* Se kalorier. De teller når du prøver å gå ned i vekt. Hold deg til en diett innenfor en viss rekkevidde av kalorier forbruket ideelt for deg.
Selvfølgelig du vil legge treningen til din daglige rutine når det er mulig. Det kan være vanskelig i begynnelsen etter at du fikk en ny baby er så mye arbeid, så ta det med ro og husk å ikke flytte det til fort. Lytt til leger råd og ikke overdriv! Ta vare på deg selv og babyen, og fokus på helsen til dere før noe annet!
8.
Det første året er en stor forandring for deg og for barnet ditt, så klarer der du kan. Ta det med ro og bare se hva du putter i munnen. Hold deg til et sunt kosthold og trening når du kan. Innlemme baby aktiviteter du kan gjøre for å obligasjonslån med baby som samtidig er aktive.
Ikke stress deg ut om et par pounds her og der. Se på den lille babyen og se mirakel at kroppen opprettet. Så gi deg selv en pause! Du skapte det lille mirakel og det var alt verdt det!

Tips og advarsler


 • Ikke vær hard mot deg selv
 • Nyt degr nye baby
 • Snakk med legen din for å få OK for å begynne en diett, spesielt hvis amming


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan å forstå de 1000 kaloriinntak

  Relaterte artikler


 • hvordan man kan kjøpe kosttilskudd for en rå mat diett
 • hvordan bruke co-enzym Q10 som en hjerne supplement
 • hvordan du velger supermarkedet biffer
 • hvordan stoppe nighttime spiseorgier
 • hvordan vet en tenåring er på en farlig diett
 • hvordan å sammenligne NutriSystem med dashbordet kosthold
 • hvordan å beregne kalorier trengs per dag
 • hvordan du kan fortelle din kone er det på tide å gå ned i vekt
 • matvarer som bidrar til å bekjempe depresjon
 • hvordan du får gratis prøver av energi barer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com