hvor å miste vekt i femtiårene

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-01-24
Du har kommet til den tiden i livet ditt når du er mer økonomisk stabile, og at banen er satt med de fleste ting. Din familie valg er gjort, er din karriere delvis bak deg og ditt liv har en fin rutine på det. Du kan eller ikke kan være en besteforelder, og livet er fullt. Imidlertid kan effekten av tid og liv bli sett i høyere kolesterol, strengere medisinske eksamener av leger og en generell nedbremsing av stoffskiftet og energinivå. Du prøver å kjempe mot virkningene naturen er å ha, men det er ikke en enkel ting å bekjempe tiår av vane. Trening er enda vanskeligere å oppnå, og lettere å unnskylde som en prøveordning på allerede kort tid. For å være vanlig, å være sunnere, er det viktig at folk trener minst tre timer i uken, og spiser lite fett, magert kjøtt og høyere nivåer av frukt og grønnsaker for å oppnå optimal nivå av helse

Du trenger:.
Lokale gym eller treningsutstyr.


en.
Få nok søvn. Å finne veien til en regelmessig mosjon regime, er det nødvendig å innse at det ikke er et alternativ. Men det er ikke til å si at du må slutte å sove for å bli sunnere. Faktisk er en god syv og en halv-åtte timers søvn hver natt er nødvendig for god helse. Slå av tv tidligere og få i seng på samme tid mest netter for å dra nytte av fordelene som søvn kan gi.
To.
Planlegg litt tid hver dag, selv om det er femten eller tjue minutter, å gå eller jogge. Den kardiovaskulær trening vil øke lungekapasitet og styrke ditt hjerte. Du kan gjøre denne øvelsen i ti minutters intervaller om nødvendig, men prøv og gjør det hver dag. Du kan også lære å bruke den som en avslapning verktøy som kroppen høster fordelene av endorfiner utgitt i hjernen din som et resultat av trening.
Tre.
Legg til tre dager med vekttrening en uke å utøve din ruting. Dette øker din hviler stoffskiftet, noe som kan brenne så mange som 50 kalorier per dag per kilo muskler i kroppen din. Dette er ikke å si at du må begynne bodybuilding, men øker muskelmassen beskytter leddene og bidrar kjempe mot tyngdekraften som har begynt å arbeide med kroppen din. Tretti minutt rutiner er fint, er forsiktig med å se på form og ikke bekymre deg så mye om vekten av dumbbell. Hvis du løfter vekter på både lørdag og søndag, da vil du bare trenger en dag i uken for å øke muskelmassen
4
Watch du diett -. . Det er en viktig komponent å gjenoppbygge helsen. En god tommelfingerregel er å fylle halve tallerkenen med grønnsaker, en fjerdedel med magert kjøtt og resten med stivelse. Ikke kutt ut karbohydrater helt, fordi de tillater for opptak av noen viktige vitaminer og fett. Meieriprodukter er viktig, spesielt for kvinner i 40-årene for å opprettholde bentetthet. Selv om tidslinjen til å øke beintettheten ender i midten av 30-årene, kan du fortsatt bekjempe osteoporose ved å ta i tre deler av ost, melk eller yoghurt hver dag. Laktoseintolerante? Prøv soya-baserte produkter eller et kalsiumtilskudd. Hvis du ikke allerede har, ta en multivitamin for å sikre at du får alle de næringsstoffene kroppen din trenger.
Fem.
Hvis du følger alle disse praksis og fortsatt ikke å se resultater, har du skjoldbruskkjertelen nivåer sjekket. Problemer med denne kjertelen som oftest oppstår i løpet av 40-tallet, og kan påvirke metabolic rate sammen med din evne til å forbrenne fett og kalorier.

Tips og advarsler


 • Sjekk alltid med legen din før du starter noen utøve rutine.
 • En stress-test kan være i orden for de som starter trening for første gang.
 • Hvis du prøver å miste mer enn 10 pounds , ikke prøv å tape mer enn to pounds en uke slik at du ikke mister muskler sammen med fett.


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan bli sunnere i femtiårene

  Relaterte artikler


 • å spise mer antioksidanter
 • hvordan å gå ned i vekt med trygge og effektive kosttilskudd, vitaminer og alternative helse
 • hvordan kosthold og spise hva du vil
 • hvordan å kutte ned på sukker
 • hvordan å bytte til hel-korn matvarer
 • hvordan å gå ned i vekt med alli
 • hvor å miste vekt raskt og holde den av
 • hvordan å gå ned i vekt når du har vanskeligheter med å gå
 • Slik velger du et supplement for beinhelse
 • hvordan å miste barnet i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com