Slik lavere kroppsmasseindeks

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-01-31
Mange amerikanere har et problem med fedme og en tilsvarende høy body mass index. Heldigvis, skjønt, kan en body mass index nummeret også senkes med tid, engasjement og en vilje til å svette litt. En lavere body mass index, selvfølgelig, betyr også mangel på fett og lavere nivåer av fedme

Du trenger:. .
Mat skala
Sett med vekter.


en.
Opprett en diett plan. De fleste overvektige mennesker forbruke langt flere kalorier enn de trenger for å overleve, og de overflødige kalorier blir lagret i kroppen som fett. Begynn med å redusere kaloriinntaket til under 2000, og sørg for å telle kalorier ved å bruke en food skala og en kaloriteller. Du kan finne en lett-å-bruke kaloriteller på Google (se Ressurser under).
To.
Lag en vanlig øvelse plan og følge den. Øvelse forbruker kalorier og øker kroppens stoffskifte, noe som gjør det brenne kalorier selv når ikke trene. Sørg for å trene i minst en halv time hver dag for å holde kroppens stoffskifte going strong, og omfatter vektløfting å senke kroppen mass index nummer raskere.
tre.
Bli mer aktiv i din livsstil. De fleste mennesker har et stillesittende liv hvor de mest aktiviteten de gjør er å skrive eller trykk knapper på et dataspill kontrolleren, noe som fører til en høy body mass index tall og fedme. Være annerledes-tur til nærliggende butikker i stedet for å kjøre til dem, og ta trappen istedenfor heisen for å holde senke kroppen mass index
4
Hold deg motivert. . . Folk tilpasse mentalt til nye vaner og livsstil blir endret etter ca 2 uker, så det er viktig å ikke bli motløs. Vei deg hver uke, har venner sjekke inn med deg for å overvåke utviklingen, og ikke mist motet hvis du treffer et platå. Senke body mass index er et langsiktig prosjekt.
Fem.
Hold deg til de endringene du gjør. Etter å senke body mass index nummer til ideelle området, for fristelsen gå tilbake til noen gamle vaner vil gjøre seg selv kjent. Motstå trangen som, kan det føre til få vekten tilbake, et fenomen kjent som "yo-yoing," og det stress som setter på kroppen kan føre til slag, hjerteinfarkt og lavere forventet levealder.

Tips og advarsler


 • Mens senke body mass index er en beundringsverdig mål, konsultere med en lege før du starter på et treningsprogram. Dette vil ikke bare redusere risikoen for skader, vil det også kuttet ned på risikoen for hjertesvikt som følge av overanstrengelse. En ernæringsfysiolog er en annen ekspert som bør konsulteres. Hun vil være i stand til å demonstrere den riktige deler å ha til hvert måltid, samt anbefale matvarer som er både lav-kalori og fylling.


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:Slik leser body mass index

  Relaterte artikler


 • hvordan å bo mentalt frisk
 • matvarer som bidrar til å bekjempe depresjon
 • hvordan du gjør din diett arbeidet
 • hvordan bli komfortabel med kroppen din
 • hvordan å legge ut på en volumetrics oppslagstavle
 • å spise fast food og likevel gå ned i vekt
 • hvordan å lese mat etiketter for sunne ingredienser
 • hvordan å følge "deg: på en diett" plan
 • hvordan å støtte noen på volumetrics kosthold
 • hvordan å temme sult
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com