hvordan du velger hjem treningsutstyr

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-12-08
Vurder å spare penger på et treningsstudio medlemskap ved å trene hjemme? For mange, ender hjemme treningsutstyr opp fylle opp sin stue eller samle støv. For å unngå dette, velger apparat som passer din livsstil samt behov

Du trenger:.
Internettilgang
Money.
Forståelse av din livsstil.


en.
Før du bestemmer hvilken brikke av utstyr å velge, tenke på når og hvor du skal trene. Hvis du planlegger å trene mens du ser på TV regne ut hvor lite en del av utstyret du trenger og hvordan den vil bli lagret.
to.
Vurder dine fitness mål. Ønsker du å tone opp, komme i form eller gå ned i vekt? Muligens du ønsker eller trenger å gjøre alle tre. I så fall trenger du en rekke utstyr.
Tre.
Trening band og håndholdte vekter kan hjelpe med toning. For å spare penger på håndholdte vekter vurdere å bruke tomme brusflasker fylt med vann. De kommer i forskjellige størrelser fra 1 /2 liter til 3, så du har et utvalg av vekter å velge mellom.
En treningsmatte gir komfort og støtte for toning øvelser som crunches, krøller og lung.
For å forbedre din core stabilitet, bør du vurdere en sveitsisk ball å sette litt sprett i din form. Disse gummi kuler er ikke bare effektive-de er morsomme for
4
Hjerte-utstyr, som for eksempel sykler, tredemøller og kryss-trenere er ideelle for fett-brenning og forbedring aerobic fitness!. Det er alltid verdt å prøve disse ut på et treningsstudio eller venn er hjemme før du kjøper for å se hvilken du liker mest. Ja, kan de være morsomt hvis du velger med omhu!
Se etter utstyr som engasjerer deg så vel som passer for dine behov. Det er alltid lurt å ha utstyr som har en drikker holder for vannflasken og et sted å henge håndkle. Hvis du er en ivrig leser, se etter elementer med boken stands.
Hvis du er en større person, er det en god idé å se på maksimal kroppsvekt før du kjøper en vare.
. 5
Innendørs sykluser faller i tre kategorier: oppreist, halvt liggende og fullt tilbakelent.
Stående sykluser er stasjonære sykler. De er ganske billig så det er verdt din tid å se hva statister du kan få med dem, for eksempel en pulsmåler.
Semi-tilbakelent sykler kan du strekke beina ut litt. Se etter en full funksjon konsoll som tilbyr en rekke programmer og pulsmåler.
Fullt liggende sykluser er populære i helse klubber. Med en bredere sete de tilbyr mer komfort. Men de rir lavt til bakken kan føre til problemer for de med ryggproblemer. Gå for en full funksjon konsoll med en rekke programmer, intervaller og en hjerte-rate monitor. Dette er det dyreste alternativet for innendørs sykler så det er verdt å få så mye som mulig funksjon-messig for dollar.
6.
Når du ser på tredemøller, velger en motorisert versjon med flere funksjoner som lar deg utfordre deg selv. Disse inkluderer: hastighet, stigning, sette programmer og fysiske tester
7
Elliptical cross trenere vokser i popularitet. . . De tilbyr intense calorie-brenning øvelse som er tilnærmet effekt-fri. Kombinere fordelene med trapp klatrere, tredemøller og romaskiner, kan de effektivt jobbe flere områder av kroppen på en gang og dermed sparer du tid slutten innsats.
Den prisklasse for disse varierer fra $ 100 til $ 3500. Mer avanserte brukere bør bruke minst $ 1000 på sitt utstyr. Men for en nybegynner velge en mer grunnleggende modell. Men du bør gå for en full funksjon konsoll med en rekke programmer, rekke intensiteter, intervaller og en hjerte-rate monitor.
8.
Når du har funnet et element (eller elementer) du tenker på å kjøpe, ser på nettet for bruker anmeldelser. Epinions. Com tilbyr brukere kommentarer på ulike trening (og ikke-øvelse) elementer.

Tips og advarsler


 • alltid prøve utstyret før du kjøper
 • Kjøp utstyr med en produsent garanti
 • Kjøp merkevarer du stoler på


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan å løse fem pounds i en uke!

  Relaterte artikler


 • hvordan unngå økende vekt på halloween
 • hvordan du kan øke fruktbarheten naturlig
 • hvordan du kan nyte en rå mat livsstil
 • hvordan du miste vekt mens behandling av depresjon
 • hvordan å kjøpe sunne egg
 • hvordan å bekjempe dårlig ånde på en lav-carb diett
 • hvordan å lage sunnere soul food
 • hvordan å bo lene uten slanking
 • den beste dietten for depresjon
 • hvordan å gå ned i vekt på Shangri-la kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com