hvordan å skille mellom organisk og plantevernmiddel-free grønnsaker

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-12-01
Med alle etikettene på råvarer, er det vanskelig å si hva som er hva i den organiske midtgangen i din dagligvarebutikk. Her er en rask guide til å holde deg straight
en.
Pesticide-gratis frukt og grønnsaker er dyrket uten bruk av plantevernmidler og ikke-organisk gjødsel. Vanligvis produserer blir gitt denne etiketten hvis bonden ikke er økologisk-sertifisert, eller er for lite til å ha råd til sertifiseringsprosessen. Likevel ønsker din produserer manager du skal vite at dette bondens produktet har integritet.
To.
Økologisk betyr at bondens praksis er innenfor sertifisering retningslinjene. Den organiske etiketten betyr ikke at bonden bruker bærekraftig jordbruk praksis, noe som øker levetiden på vårt land. De fem-sifrede PLU merkelapp på økologisk frukt og grønnsaker vil starte med en
3
Bærekraftig landbruk "9. ":. Stor fabrikk gårdene nå produsere innen økologiske retningslinjer, men ikke praksis oppdrett teknikker som øker levetiden på økosystemet vårt og ernæringsmessige verdier av sine matvarer. Bærekraftig bønder også søke å øke næringsstoffene i maten ved å produsere sunnere jord og øke levetiden på økosystemet vårt. Tradisjonelt jordbruk praksis dramatisk deplete eller eliminere næringsstoffer i jorda. Dette betyr at plantene er helt avhengige av gjødsel for alle ernæring sine. Derfor har frukten av planten bare næringsstoffer tilgjengelig i gjødsel. Tradisjonelt-dyrket frukt og grønnsaker kan bokstavelig talt mangler opptil 65% av sitt potensial i næringsstoffer. Bønder med bærekraftig gården praksis arbeide for produktene sine for å nå sitt fulle potensial ernæringsmessige, med praksis som øker Microbiotic liv i deres jord.
Fire.
Spør produsere manager når du har et spørsmål . Den eneste måten å være en utdannet forbruker er å iverksette tiltak på egne vegne. En god produsere manager vil gjerne dele kunnskap med deg. En dårlig produserer manager vil miste tillit og bedriften.
Fem.
Finn ut mer ved å krysse av Slow Food USA. Dette nettstedet er dedikert til forbruker utdanning og reetablere av det biologiske mangfoldet av mat avlinger. Enkelte planter, som for eksempel tomater, har mistet opptil 95% av mangfoldet av arter. Se Resources nedenfor for en kobling.


Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan du spiser sunt hele uken på jobb

Relaterte artikler


 • hvordan å minimere midnatt cravings
 • hvordan å gå ned i vekt på omega kosthold
 • hvordan å gå ned i vekt med Wu-lange te
 • hvordan å skjære ut raffinert sukker fra barnets kosthold
 • hvordan vet godt sukker og sukker erstatter
 • hvordan de skal overleve en detox rens
 • hvordan gjøre hjernen mat
 • hvordan man kan forebygge ferie vektøkning
 • hvordan å bli inspirert til å gå ned i vekt
 • hvordan å gå ned i vekt med trygge og effektive kosttilskudd, vitaminer og alternative helse
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com