hvordan du gjør en feit flush rensing

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-11-01
Et fett flush rensing forbedrer leveren funksjon og øker metabolismen, bidrar til å redusere cellulitter og overflødig fett på disse problemområdene. En fett flush består av tre faser, den siste fasen blir en permanent endring i matvaner. Mens du er nødt til å se utrolige resultater i den første måneden av en feit flush rensing, de langsiktige resultater krever dedikasjon og en fullstendig endring i den vanlige kosten
en.
Ta med mat i kostholdet ditt som inneholder gode fettstoffer, som linfrø, fisk og egg, mens de eliminerer rødt kjøtt, hydrogenerte oljer, pakket mat og raffinert mel og sukker. Boost antioksidanter ved å spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Du kan ta diuretika i kostholdet ditt, for eksempel svart te og kaffe, og du trenger ikke å begrense bruken av krydder.
To.
Begynn fase én av fett flush rensing ved å begrense kaloriinntaket ditt til 1100 kalorier per dag i 2 hele uker. Begrens karbohydrater så mye som mulig, inkludert bare de karbohydrater som finnes i frukt og grønnsaker. Unngå korn, meieriprodukter og stivelse karbohydrater, som poteter, yams og mais. Opprettholde regelmessig mosjon rutine, men det anbefales at du tar det litt enklere enn normalt, på grunn av lave nivåer av kalorier kroppen vil motta
3
Øk din. . kaloriinntak til 1500 kalorier om dagen etter 2 uker, etter de samme retningslinjene å spise. Du bør forbli i fase to så lenge som nødvendig for å nå dine vekttap mål. Du kan gå tilbake til din vanlige treningsprogram, men husk å spise sunt proteiner og karbohydrater innen en time etter trening for å opprettholde energi gjennom hele dagen.
4
tilbake til en 2000 til 2500 calorie en dag diett i fase tre;. imidlertid fortsette å holde diett lav-carb, tar i ikke mer enn 60 gram karbohydrater per dag. Du kan nå inkludere gode karbohydrater, som helkorn, yams og squash til kosthold, samt meieriprodukter, så lenge du ikke overskrider 60 karbohydrater og 2500 kalorier hver dag. Denne fasen er ment å være permanent, og vil hjelpe deg å opprettholde resultatene du kom i fase ¨¦n og to.
Fem.
Oppretthold et sunt kosthold i løpet av hver av de tre fasene, unngår pre -pakket mat, rødt kjøtt og raffinert sukker. Husk å ta med linfrø olje, fisk og rikelig med antioksidant rik frukt og grønnsaker i ditt vanlige kosthold. Du kan sikre at kroppen får de næringsstoffene den trenger ved å spise så mye rå mat som mulig og baking eller dampende din grønnsaker i stedet for sautà © ing eller steking.


Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan slutte å telle kalorier

Relaterte artikler


 • å stå imot slanking moter
 • hvordan å velge riktig yoghurt
 • matvarer som bidrar til å bekjempe depresjon
 • hvordan du oppretter en vinnende kjører rutine
 • hvordan å aldri bli syk
 • hvordan å holde seg til The South Beach Diet i restauranter
 • hvor å slukke søte cravings
 • hvordan du kjøper ikke-GMO snacks
 • hvordan du kjøper menneskelig vekst hormoner alternativer online
 • hvordan man kan kjøpe flaskevann online
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com