hvordan å miste barnet i vekt

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-24
Hvis du er som de fleste kvinner, etter at barnet er født, har du noen ekstra pounds å tape. Hvis du får bare den anbefalte mengden vekt under svangerskapet, vil du ha 5-7 pounds av fett butikker for å bli kvitt. Hvis du får mer, vil du åpenbart har mer å tape. Å miste vekt etter en baby krever tålmodighet og engasjement, det kan ta litt tid, men det vil være verdt det til slutt

trenger Du:!.
Babyen
Barnevognen (valgfritt).
Baby ryggsekken eller magen pack (valgfritt).


en.
Amme hvis mulig. Den gjennomsnittlige kvinne bruker 500 kalorier per dag for å produsere melk til barnet sitt. Bruk dette til din fordel! Selv uten å redusere kalori inntaket eller øke din trening, kan du miste opptil en kilo i uka-det er det de fete butikker er for i første omgang!
To.
Go for fotturar med babyen din minst et par ganger i uken. Du kan sette ham eller henne i en barnevogn, eller, for en større brenne, stikke den lille fyren i en baby ryggsekk eller front transportør! Ikke bare gå en rolig spasertur, men-tur med FORMÅL! Selv går opp og ned bakker hvis du er opp til det. I tillegg til å brenne flere kalorier, vil det forme legger og rumpe. Du er godt på vei til å bli en hot mama!
Tre.
Bære babyen i slynge eller foran transportør når du vaske huset, butikken, eller hage. Det vil trolig sette barnet til å sove, og i mellomtiden, er du legge ekstra motstand mot alt du gjør! Denne treningen blir bare bedre etter hvert som barnet blir større!
Fire.
Lek med babyen din! Større babyer lage svært effektive manualer! Lå på ryggen, holde babyen (en hånd under hvert av babyens armhulene). Løft barnet opp i luften, deretter lavere ham eller henne tilbake mot brystet ditt. Smil og kysse på baby. Han eller hun vil elske det, og brystet skal konkretisere på samme tid!
Fem.
"Airplane" og "rocket" er også morsomme spill for barnet ditt. For "fly," hold ham eller henne, magen ned, og hjelper barnet "fly" rundt i rommet. "Rocket" er lik, men i stedet for å holde baby mage nede, hold ham eller henne vertikalt og løfte barnet opp i luften. Disse er gode for toning armene!
Du kan også prøve å legge barnet på gulvet, og får inn armhevingsstilling over ham eller henne. Support vekten på armene dine som du gjør dumme ansikter på baby.
6.
Å tone dem abs, lå på ryggen. Bøy hofter og knær i en 90 graders vinkel. Hvil baby på leggen (ikke la gå av baby). Ta med knærne mot brystet, smilende og angiveri med babyen hele tiden! Eksperimenter ved å bruke beina for å flytte barnet til foran, bak, og på sidene. Dette toner de love-handle obliques.
7.
For litt ekstra cardio, dance for (eller med!) Babyen. Slå på litt musikk eller en barneshow som oppmuntrer dumme oppførsel. Go nuts! Jo mer overdrevne bevegelsene dine, jo mer ditt barn vil like det, og jo bedre trening får du.
8.
Få nok søvn! Dette kan virke umulig, men gjør det hvis du kan. Søvnmangel gjør deg holde på å sta fett, men ikke bry deg om at barnet ikke samarbeider i begynnelsen. De fleste babyer kan sove gjennom natten med seks måneder eller så.

Tips og advarsler


 • Hvis barnet ditt er som min, vil han eller hun konsekvent sover mens du lager mat eller bestille mat, da kreve mye oppmerksomhet som du er i ferd med å starte måltidet-dette bør gjøre vekt-tap innsats mye enklere, da du vil være forbruker færre kalorier enn noen gang før!
 • hvert som barna blir eldre, det er nok av tid til å brenne av ekstra kalorier . Gå til parken, jage ham eller henne rundt i huset, eller bryte. Det er bra for deg og barnet ditt!
 • Vær forsiktig med babyen. Vær oppmerksom på trafikken når han går, bruke sko så du ikke faller og bringe barnet ned med deg, og ta barnets utvikling i betraktning når du spiller med ham eller henne. Hvis babyens hode er fortsatt floppy, ikke gjør noe som kan skade en liten nakke.
 • forsiktighet aldri å la noen se deg gjøre barnet dans. Det kan føre til mindre forlegenhet, eller total ydmykelse, avhengig av dine evner.


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan å miste det ferie i vekt

  Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt på Martha’s Vineyard kosthold
 • å spise sunt på KFC
 • hvordan å sammenligne slankepiller
 • hvordan å gå ned i vekt på hollywood cookie kosthold
 • hvor å dra nytte av superfrukter
 • hvordan å designe en mini-måltid kosthold
 • hvordan du kan maksimere din metabolisme å gå ned i vekt
 • hvordan å gå ned i vekt etter 40
 • hvordan legge til sunt fett i kostholdet ditt
 • hvordan diagnostisere en vitamin mangel
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com