hvordan finne et vekttap coach

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-11
Et vekttap coach kan hjelpe deg med å utforme en skreddersydd plan i henhold til målet ditt i vekt, aktivitetsnivå, metabolisme, og eventuelle spesielle behov du måtte ha. Dette coach kan hjelpe deg å holde motivert og konsekvent på veien til vekttap suksess. Her er hva du skal se etter for å finne den treneren som er perfekt for dine behov

Du trenger:.
Poster eller skum bord
. Penner eller blyanter.
Linjaler og rette kanter.
Dobbeltsidig tape (for påføring av diagrammet til veggen).


en.
Bestem ditt vekttap mål. Sørg for at de er realistiske og ikke basert på den nyeste populære Hollywood pinne tallene. Hvis du har en betydelig mengde vekt å miste eller ikke har vært vellykket i siste slanking innsats, kan en personlig vekttap coach være akkurat den løsningen du leter etter.
To.
Kjenn dine behov. Å vite hvordan du ønsker å nå dine mål, vil hjelpe deg å avgjøre hva du skal se etter i en coach. Vil du primært se kalori inntak og samtidig opprettholde en diett som du er vant til? Har du lyst til å prøve helsekost, reseptbelagte medisiner, en spesiell diett eller et intensivt treningsprogram? Å vite hva du gjør og ikke ønsker å prøve vil bidra til å innskrenke søket etter akkurat den rette treneren.
tre.
Sjekk Gule sider. Ser vi på annonser i telefonlisten kan hjelpe deg finne din leiebil destinasjon og finne en vekttap coach som tilbyr spesifikke tjenester du trenger.
Fire.
Søk på nettet. Du kan bestemme at en Web-basert coaching program er det beste alternativet for deg. Online trenere kan gi mye av den personlige servicen som ville være utstyrt med ansikt-til-ansikt økter, men for en lavere kostnad. Bare du kan avgjøre om dette alternativet vil hjelpe deg å holde motivert nok til å lykkes.
fem.
Intervju treneren. Hvis du er å ansette en lokal trener, kan du starte med telefonintervjuer med potensielle kunder, og deretter begrense mulighetene til en eller to som du ønsker å intervjue ansikt til ansikt. Hvis ansette en online coach, må du huske å stille konkrete spørsmål om hvordan programmet vil bli skreddersydd til dine behov. Hvor enkelt treneren din er å kontakte og hvor raskt e-post eller telefonsamtaler er tilbake kan bare være avgjørende i hvilken buss til leie. Uansett metode for vekttap, må du ha en trener som vil holde deg oppmuntret og motivert.
6.
Hold deg til programmet. Det viktigste aspektet ved å finne et vekttap coach er å være sikker på at du følger veiledningen du mottar, og feste med det over lang tid å oppnå varige resultater du leter etter.

Tips og advarsler


 • Kontroller at vekttap program som du velger er medisinsk og ernæringsmessig god. Hvis du er i tvil, sjekk med legen din eller et registrert dietetiker.


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan du kan nyte en rå mat livsstil

  Relaterte artikler


 • hvordan å miste vekt og holde den av
 • hvordan legge til protein
 • hvordan du miste vann vekt forårsaket av prevensjon
 • hvordan man kan kjøpe antioksidant kosttilskudd
 • hvordan unngå depresjon når du opp i vekt etter slanking
 • hvordan å gå ned i vekt på hollywood cookie kosthold
 • hvordan bli Jenny Craig
 • hvordan å gå ned i vekt med trygge og effektive kosttilskudd, vitaminer og alternative helse
 • hvordan bli en flexitarian
 • hvordan å bli motivert på en diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com