hvordan man kan kjøpe egg

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-08-24
Vi kan ikke vite hva som kom først høna eller egget, men som forbrukere bør vi vite om det er en god eller dårlig egg. Kjøpe egg kan være forvirrende med alle de valgene vi har i dag. Vi har ikke bare å velge merke, men typen av egg og hvordan det ble hevet. Her er noen tips for å lage en "egg-cellent" valg når de kjøper egg
en.
Break koden. Nær "selge av" dato det er tall som representerer en kode. De første tallene er for pakking selskapet og de tre siste sifrene er kodet datoen eggene ble pakket på. Her er hvordan å bryte koden: januar 1 er lik dag 1, fortsetter videre gjennom året og 31. desember er lik Day 365. For eksempel i "0967105" de "105" koden betyr eggene ble pakket 15. april som er en hundre og femte dagen i året.
To.
Beregn "selge av" dato . Denne datoen er å ikke være mer enn 30 dager fra pakkedato. Den pakkedato må være innenfor en uke av eggene ble lagt. Hvis eggene er lagret på riktig måte de er vanligvis gode i 30 dager etter at selger etter dato. Se etter sprekker i skallet som kan gi bakterier i og forurense eggene.
Tre.
Velg en størrelse og farge. Det er Jumbo, Extra Large, Large, Medium og Small egg. Størrelsen varierer avhengig av rase av høna, hva hun spiste, hennes alder, veier, t-og miljøforhold. Fargen hvit /brun er basert på rasen.
Fire.
Grade eggene. Den høyeste kvalitet egg med USDA stempel er Grade AA. Karaktersystemet er basert på flere faktorer som tilstanden av skallet, kalt opptreden inne i egget luften cellen, den albumen, eggeplomme og friskhet. Det neste nivået er Grade A da B som selges hovedsakelig til en kommersiell virksomheter som for eksempel restauranter eller bakere.
Fem.
Velg type egg. Farm hevet, bur gratis og frittgående fortelle forbrukeren hvor hønene ble reist mot fabrikken. Standard hvite egg har mindre restriksjoner over fôret i forhold til andre som økologiske egg. Økologiske egg har ingen kjemikalier, animalske produkter, hormoner eller antibiotika som brukes i fôret. Omega 3 er beriket med linfrø og vegetariske egg har mer vitaminer og næringsstoffer lagt.
6.
Kjøp en egg erstatning. Flytende eggehviter selges i en eske og inneholder tilsatt kosttilskudd. Den gule fargen er faktisk betakaroten ikke eggeplomme. Flytende hele egg er også solgt i Selvutflytende containere og er pasteurisert, så vel (oppvarmet for å fjerne bakterier). En uåpnet beholder vil holde ca 3 måneder i kjøleskap eller kan fryses. Pulverisert eggene er også tilgjengelig.
7.
Betal for eggene. Prisen vil variere avhengig av rasen høne, fôret og hele prosessen til markedet. Kjøp eggene dine i henhold til de helsemessige behovene til deg og din familie. Noen har mindre kolesterol enn andre eller mer vitaminer og næringsstoffer

Tips og advarsler


 • Sjekk om egget er gamle ved å sette den i vann -. Hvis det flyter , er det gamle.


 • Previous:mat for behandling av depresjon Next:hvordan å opprettholde mental helse med mat

  Relaterte artikler


 • gjør en høy-protein diett forårsake depresjon?
 • Slik trening for magemusklene
 • hvordan man kan kjøpe flaskevann online
 • å spise sunt på en lastebil stopp
 • hvordan du bruker en kalori diagram
 • hvordan stoppe vektøkning depresjon
 • hvordan å minimere midnatt cravings
 • gjør phentermine forårsake depresjon?
 • hvordan å avkrefte den myten fedme
 • hvordan få vekten med et raskt stoffskifte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com