hvordan du spiser for magemusklene

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-18
De fleste tror at å gjøre tusenvis av sit ups og crunches vil gi dem en perfekt midsection. Dessverre for de fleste, vil dette ikke fungere. For å få en hyggelig sett med abs du må jobbe hardt i gym, så vel som i ditt eget kjøkken. Du trenger ikke å begynne å jobbe ut på kjøkkenbenken, men du trenger å spise riktig mat
en.
Grunnen til at midsection er et så stort problem for så mange er fordi det er her folk flest lagre fett. For å få magemuskler å vise deg trenger å bli kvitt dette fettet gjennom kosthold og mosjon. Den enkleste måten å si det:. . Du må forbruke mindre kalorier enn du forbrenner, slik at kroppen bruker fett butikker for energi
2
En vanlig misforståelse er at det å spise fett gjør deg fett. Sannheten er at å spise for mye av noe (fett, karbohydrater eller protein) vil gjøre deg feit. Fett er ikke annerledes. Du bør ikke helt unngå fett, men du bør redusere inntaket av mettet og trans (dårlig) fett.
tre.
Sukker er en stor bekymring hvis du prøver å spise for dine magemuskler. Sukker er fordøyd veldig raskt og hvis du ikke bruker alle de kaloriene en gang, (som du sannsynligvis ikke) alle de ekstra kaloriene vil bli konvertert og lagret som fett.
Fire.

Hold deg unna mat som inneholder mye sukker som godteri, brus, sukkerholdig snacks og andre junk mat. Hvis du virkelig ønsker å spise disse, gjør det med måte. Ikke spise hele posen av cookies i en sittende.
Fem.
I tillegg til sukker, bør du også holde deg unna raffinerte karbohydrater. Disse inkluderer hvitt brød, hvit ris og hvit pasta (eller noe med hvitt mel). Som sukker, er disse fordøyd raskt, og hvis ikke brent umiddelbart, lagres som fett.
6.
Du skal ikke skjære alle karbohydrater ut av kostholdet ditt. Hel hvete brød, helkorn pasta og brun ris er fordøyd sakte. Disse vil frigjøre energi jevnt gjennom hele dagen og gir deg mer fleksibilitet på når du skal brenne kalorier. Spis mat som er høy i fiber, lite kalorier (frukt, grønnsaker, salater, hele hvetemel) for å gjøre deg full lenger, og holde din totale kalorier ned.
7.
For å få resultater på kortest mulig tid du trenger for å sette deg selv på en god øvelse regime som vil brenne kalorier og bygge magemusklene. Kosthold alene vil ikke gi deg den perfekte sett med abs.
8.
Du kan få mer hjelp ved å lese og legge til kosthold og trening fora som er knyttet nedenfor.


Previous:mat for behandling av depresjon Next:å spise lunsj for vekttap

Relaterte artikler


 • hvordan hjelpe mineraler gjøre med depresjon?
 • å spise sjokolade uten å få vekt
 • hvordan du får en rumpe som Jessica Biel
 • hvordan unngå depresjon når du opp i vekt etter slanking
 • hvordan å utføre barnevogn aerobic å gå ned i vekt baby
 • kosthold og depresjon
 • å spise lunsj for vekttap
 • hvordan å gå ned i vekt på cardio diett
 • lakseolje og depresjon
 • kostanbefalinger for angst og depresjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com