hvordan å drikke nok vann hver dag

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-08-12
Å drikke nok vann er en sentral del av å forbedre daglig helse. Opphold riktig hydrert kan hjelpe deg å forbrenne fett, forbrenne, tenke klarere, og føler seg mer aktivt. Mens det er ofte foreslått at voksne drikker 8-10 åtte unse glass vann hver dag, folk som er aktive, lever i varme klima, eller er overvektig trenger enda mer vann, så følg disse tipsene for å sikre at du får hydration du trenger

trenger Du:. .
internett
grunnleggende matematikk kunnskaper.
bærbare og penn.
kalkulator.


en.
Start dagen med et glass vann, og drikk et glass til hvert måltid. Selv om folk flest ikke tenker på vann som en morgen drikke, vil den oppdaterer deg og du våkner, og måltidene er en perfekt tid for et glass vann, selv om du drikker en annen drikke også.

to.
Carry en flaske med å fylles i løpet av dagen, og drikke fra den på jobb, i transitt og når du tar pauser. Noter hvor mange ganger du fylle det.
Tre.
Hold renset, kaldt vann på hånden hjemme å drikke når du er avslappende og gjør husarbeid. Vann som er filtrert smaker bedre, og du kan fryse sitronskiver å bruke i stedet for isbiter for ekstra smak.
Fire.
Stay hydrert før, under og etter trening eller aktivitet. Selv om du bare gå en tur, drikk et glass før og etter du går, ta en flaske med deg, og sørg for at du drikker alle av det før du returnerer.
Fem.

Legg glass vann inn i din daglige rutine på viktige faste punkter. For eksempel, drikk et glass vann etter å pusse tennene eller walking hunden din. Du kan passe et glass vann etter at alt du gjør på daglig basis for å gjøre det en del av din daglige rutine.
6.
Inkluder andre drikkevarer i din vurdering av hva som er vann. Andre drikkevarer kan hjelpe deg å nå ditt daglige mål om vannforbruk-te, brus, pulverisert drink mikser som går i vann, og melk er vannbasert og vil hydrat deg. Juice har også vann i det, men du kan få enda mer vann ved å drikke et glass av halve juice og halvparten vann.
7.
Spis mat som inneholder mye vann. Meloner, salat, tomat, selleri, og mange andre frukter og grønnsaker består hovedsakelig av vann. Omtrent 20% av gjennomsnittlig persons daglige vanninntak kommer fra mat, så se etter mat som er saftig.
8.
Når du blir sulten på junk food, drikke et glass vann først . Du får mer vann og dempe appetitten.
9.
Når du er ute med venner og folk drikker alkohol, drikker minst like mye vann som du gjør øl eller vin .


Previous:hvordan man kan kjøpe flaskevann online Next:hvordan justere en feil skala

Relaterte artikler


 • kosttilskudd for barn med angst og depresjon
 • angst og depresjon kosthold
 • hvordan å kjøpe sunne egg
 • Slik trening for magemusklene
 • hvordan å gå ned i vekt på T-banen kosthold
 • hvordan hjelpe mineraler gjøre med depresjon?
 • hvordan man kan kjøpe flaskevann online
 • å spise sjokolade uten å få vekt
 • en depresjon detox diett
 • hvorfor fedme fører til depresjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com