hva er kosthold kosttilskudd for depresjon lettelse?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-10
Depresjon er en psykisk helse tilstand som påvirker mange mennesker. Symptomer er tretthet, tristhet, apati, tap av matlyst eller økt appetitt, lav libido, angst og søvnløshet. Det finnes ulike metoder for behandling av depresjon, inkludert medisiner og rådgivning. Mange kosttilskudd også brukes til å lindre depresjon

Mat

Mange matvarer er sagt å bekjempe depresjon. . Noen er høy i vitaminer og mineraler, spesielt B-vitaminer, og de er kjent for å stabilisere blodsukkeret, hindre humørsvingninger og sukker nedturer. Fullkorn havre og brun ris kan ha denne effekten.

Foods høy i omega-3 essensielle fettsyrer er også kjent for å redusere depresjon, angst og søvnforstyrrelser. Disse matvarer inneholder fet fisk som laks og tunfisk, nøtter, særlig mandler og valnøtter, linfrø og

Kål er også sies å bidra til å bekjempe depresjon på grunn av sitt høye innhold av vitamin C og folsyre. . Bananer er høy i vitamin B, noe som bidrar til å opprettholde et sunt nervesystem. Mange frukt og grønnsaker er høy i vitaminer og mineraler som kan hjelpe bekjempe depresjon.

Kosttilskudd

Johannesurt blir ofte brukt til behandling av depresjon og angst. Det er et naturlig anti-beroligende, men det bør ikke tas sammen med andre medisiner. Johannesurt kan tas som en te eller urte supplement. Konsultere legen din før du tar noen kosttilskudd.

Gingko biloba brukes til å fremme sirkulasjon, særlig sirkulasjon gjennom hjernen. Den brukes til å behandle depresjon samt bedre hukommelse og konsentrasjon. Ginseng blir også brukt til å øke energinivået og forbedre den generelle helse og velvære. Den brukes til å løfte og lette en persons humør og er også kjent for å øke libido.

SAM-e er et supplement som faktisk er en syntetisk versjon av et kjemisk stoff som finnes naturlig i kroppen. Det er antatt å øke tilgjengeligheten av serotonin og dopamin i kroppen som er kjent for å være hemmet i de lider av depresjon. Konsultere legen din før du tar noen kosttilskudd.


Previous:mat for anti depresjon, dietter og vekttap Next:mat som bekjempe depresjon

Relaterte artikler


 • hvordan justere en feil skala
 • mat for anti depresjon, dietter og vekttap
 • hvor å fastsette lav glykemisk mat
 • matvarer som bidrar til å bekjempe depresjon
 • matvarer som hjelper mot depresjon
 • hvordan du bruker kosthold, mosjon og mer for å unngå depresjon
 • ernæring og depresjon
 • hvordan å gå ned i vekt på Martha’s Vineyard kosthold
 • hvordan unngå høy glykemisk mat
 • hvordan du oppretter en e-dietter profil
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com