Slik trening for magemusklene

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-18
På grunn av måten fungerer kroppen, de fleste lagre en stor del av sine kroppsfett i midsection. Hvis du har et perfekt sett med abs dekket av et lag av fett, vil ingen være imponert over dine hardt arbeid. Få abs er en to stegs prosess. Trinn 1: redusere kroppsfett. Trinn 2:. Bygger opp magemusklene med sit ups og crunches
en.
å redusere kroppsfett, må du ta samme skritt du ville gjort hvis du var ute etter å gå ned i vekt. Øvelse-klok du trenger å engasjere seg i en slags cardio. Cardio kan være nesten hva som helst du liker å gjøre. Hvis du ønsker å gå på helsestudio du kan kjøre på en tredemølle, sykle, bruke elliptiske eller romaskinen. Det finnes mange alternativer å velge mellom.
To.
Hvis du heller vil spare penger og gjøre cardio utenfor et treningsstudio det er mer enn nok til å holde deg opptatt. Løping, sykling, turgåing, bading, idrett og alle typer arbeid (hagearbeid, husarbeid . . . ) er god kondisjonstrening så lenge du gjør det på regelmessig basis i en høy nok intensitet. Les mer på cardio retningslinjer.
Tre.
Når du har din cardio i orden, må du begynne å målrette magemusklene. Hvis du har en høy fettprosent med en hyggelig sett med magemusklene, sjansene er du ikke se noe imponerende. På den annen side, hvis du har en lav fettprosent, og du aldri fungere på din abs, vil det være noe å vise frem. Du vil inkludere magemusklene i treningen din akkurat som du gjør alle de andre musklene.
Fire.
Ikke gå inn i gym hver dag med det mål å drepe dine magemuskler. Husk at for å vokse eller forbedre sitt utseende, muskler trenger tid til hvile og helbrede. Hvis du gjør hundrevis av crunches eller sit ups hver dag, vil du aldri se en forbedring. Det er som å plukke på et sår, kan den ikke gro.
Fem.
Hvis du velger å arbeide på magemuskler hver gang du går til gym, ikke gå før svikt på hvert sett. Har 3-6 sett på en lettere vekt og gå videre til en annen muskelgruppe. Hvis du bare jobbe med magemusklene en eller to ganger i uken så kan du gjøre flere sett, og du kan gjøre dem til feil. Svikt betyr at den siste repetisjonen du gjør er virkelig den siste du kunne fysisk gjøre. Finn en vekt som du kan utføre mellom 8 og 12 reps.
6.
Abs kan ikke vises over natten. Du må få øvelse i tillegg til kosthold i sjakk før du ser noen fremgang.
7.
Du kan få mer hjelp ved å lese og legge til kosthold og trening fora som er link under.


Previous:å spise lunsj for vekttap Next:hvordan stoppe økende vekt med alderen

Relaterte artikler


 • hvordan du spiser for magemusklene
 • hvordan stoppe vektøkning depresjon
 • hvordan å gå ned i vekt på kurvene kosthold
 • hvordan å gå ned i vekt med body-for-livet
 • hvordan å kjøpe sunne egg
 • hvordan å behandle depresjon symptomer naturlig med mat
 • hvordan du oppretter en e-dietter profil
 • hvordan man kan kjøpe kosttilskudd
 • hvordan man kan kjøpe flaskevann online
 • hvordan du gjør øvelser med en baby
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com