mat for anti depresjon, dietter og vekttap

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2010-01-12
Ifølge medisinsk informasjon nettstedet Medlineplus. gov, en av de teoretisert årsakene til depresjon innebærer forekomsten av kjemiske ubalanser i hjernen. Selv om depresjon kan sikkert behandles via medisiner, bivirkninger av mange populære antidepressiva få se noen mennesker medisiner som en siste utvei. Et populært alternativ for behandling av depresjon innebærer kosttilskudd forandringer, som kan tilby noen lettelse fra depresjon, sammen med vekttap fordeler også

Anti-Depresjon Theory

Forstå forskningen bak noen kosttilskudd tilnærming før du bruker kosthold for å dempe depresjon. Ifølge en studie publisert i Archives of General Psychiatry i oktober 202C personer som er tilhengere av en middelhavsstil kosthold har en klart lavere risiko for å utvikle depressive lidelser. Sammen med dette, kan etter en Middelhavet diett bidra til å stimulere til betydelig vekttap, styrking av selvbilde i prosessen.

Middelhavet Diet

Bruker en diett som er rik på frukt, grønnsaker, sjømat, hele korn, og sunt fett å følge en grunnleggende Middelhavet tilnærming. Ifølge Mayo Clinic, i tillegg til å ha depresjon kampene fordeler, er Middelhavet diett også et hjerte-sunn måte å spise som kan underbygge deres immunitet mot hjertesykdom. Mens du er på diett, forsøke å minimere forbruket av rødt kjøtt, stikker til slankere protein kilder som sjømat, kylling, kalkun og. Hvert måltid du spiser bør generelt bestå av en mager proteinkilde (spise sjømat minst to ganger per uke), en frukt, en grønnsak, hele korn, og en sunn fettkilde. Sunt fett kilder inkluderer rapsolje, olivenolje, og alle typer nøtter. I tillegg vurdere å supplere med en omega-3 fatty acid supplement, som omega-3 fettsyrer har vist seg å ha anti-depressive egenskaper i henhold til informasjon fra Mayo Clinic. Tre til fem gram en dag med fiskeolje bør gjøre triks.


Previous:hvordan du miste vekt mens behandling av depresjon Next:hva er kosthold kosttilskudd for depresjon lettelse?

Relaterte artikler


 • gjør en høy-protein diett forårsake depresjon?
 • en depresjon detox diett
 • hvor å fastsette lav glykemisk mat
 • hvordan å gå ned i vekt med Wu-lange te
 • hvordan å drikke nok vann hver dag
 • hvordan å kjøpe lav natrium matvarer
 • hvordan ta kroppen-for-livet utfordringen
 • angst og depresjon kosthold
 • hvordan å gå ned i vekt med body-for-livet
 • hvordan justere en feil skala
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com