kosttilskudd for barn med angst og depresjon

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2010-01-12
Angst og depresjon hos små barn og tenåringer kan være forårsaket av genetikk, ernæringsmessige mangler, allergier til mat og andre stoffer, underliggende medisinske lidelser og stressende livshendelser. Mer enn noen gang før i historien, er barn som viser tegn til depresjon og angstlidelser. Som livsstil langsomt ble mer hektisk, og måltider ble mindre næringsrik, en kraftig økning i psykiske helseproblemer skjedde blant Amerikas ungdom. Forbindelsen til diett bør tas i betraktning.

Du trenger:
internettilgang

The Role of Nutritional Supplements

Depresjon og angst kan være knyttet til ernæringsmessige mangler i alle B-vitaminer, inkludert B1,. B2, B3 (Niacin), B5 (Pantotensyre), B6, B12 og folsyre. I tillegg, har lave nivåer av jern vært knyttet til depresjon og angst, som har lave nivåer av omega-3 fettsyrer (som finnes i fisk) og linfrø olje. Ta kosttilskudd kan bidra til å gjenopprette slike saldoer.

Spesifikk Supplements

Start ved å supplere ditt barns kosthold med ekstra B-vitaminer under oppsyn av en medisinsk leverandøren. Disse spesielle kosttilskudd er utskilt i urinen, så det er nesten ingen sjanse for overdose. Vente flere uker for å se om det er noen bedring i depresjon og angst. Deretter innføre linfrøolje kapsler inn i barnets kosthold. Dette vil gi essensielle fettsyrer som kalles omega-3, omega-6 og omega-9's. Disse fet oljene er påstått å hjelpe i å lindre angst og depresjon.

Herbal Supplements og essensielle oljer

Det er flere proprietære blandinger av ernæringsmessige og urte kosttilskudd som kan være gunstig å hjelpe barn med angst og depresjon. Herbal rettsmidler som St. John's Wort, kava kava, scullcap, og pasjonsblomst har vært brukt i århundrer for angst og depresjon. Aromaterapi og de gunstige virkningene av essensielle oljer har også vært en tid-testet middel. Noen av de mest effektive essensielle oljer for depresjon og angst er lavendel, bergamot, geranium, sypress og røkelse. Disse essensielle oljer kan kombineres med en transportør olje, for eksempel olivenolje eller grapeseed olje, og brukes direkte på huden. De kan også bli droppet på små biter av tøy og inhalert eller lagt til badet for beroligende aromaterapi fordeler.

Betydning Effects

Urte-og kosttilskudd kan hjelpe lindre angst og depresjon hos barn med relativt lave kostnader. De fleste kosttilskudd og urte kosttilskudd er rimelig, og lett å få tilgang på alle apotek, super sentrum, eller lokale helsekost butikk. Riktig ernæring og den riktige balansen av vitaminer og mineraler, hjelper kroppen regulere humøret og produserer tilstrekkelige mengder av kjemiske budbringere i hjernen som kalles nevrotransmittere.

Forsiktig

Herbal kosttilskudd for angst og depresjon er ikke overvåket av mat og Drug Administration. Det anbefales ikke at du bruker dem for små barn fordi konsentrasjonen av de aktive ingrediensene kan variere fra produkt til produkt. Noen urte kosttilskudd som har hjulpet voksne med depresjon og angst inkluderer Amoryn og Seronex. De har ikke blitt testet på, og heller ikke godkjent for bruk hos barn. Kontakt alltid legen din før forsterke barnets kosthold med ernæringsmessig eller urte kosttilskudd.


Previous:lakseolje og depresjon Next:hvordan hjelpe mineraler gjøre med depresjon?

Relaterte artikler


 • hvordan du miste vekt mens behandling av depresjon
 • hvordan man kan kjøpe kosttilskudd
 • hvordan du får en rumpe som Jessica Biel
 • Slik trening for magemusklene
 • hvordan å gå ned i vekt på ultrametabolism kosthold
 • hvordan å behandle depresjon symptomer naturlig med mat
 • hvorfor fedme fører til depresjon
 • hvordan du spiser for magemusklene
 • hvordan å kjøpe sunne egg
 • detox og depresjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com