hvordan hjelpe mineraler gjøre med depresjon?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2010-01-12
Ved behandling av depresjon, er antidepressive medikamenter ofte forskrevet. Det er imidlertid en risiko knyttet til visse de som faktisk kan indusere mani hos voksne. Tenåringer risikerer en økning i selvmordstanker når du tar visse anti-depressiva. Heldigvis finnes det naturlige mineraler som kan bidra til å overvinne negative stemninger forbundet med depresjon:. Sink, magnesium og selen

Du trenger:.
Internettilgang

sink

Sink er et essensielt næringsstoff som kroppen ikke kan lagre. Men det påvirker kroppsfunksjoner som immunsystemet, reproduksjonssystemet og mental balanse. Mangel på sink kan føre til mental apati. Økende sink beløp i mangel pasienter kan lindre symptom-relaterte fysisk smerte så vel som improveme årvåkenhet. Kosttilskudd kan være nødvendig for deprimerte pasient grupper som er i risiko for sink-mangel, nemlig vegetarianere og gravide kvinner. Sink beløp skal ikke overstige 40 milligram per dag for voksne 19 og eldre. Naturlige kilder til sink er østers, biff Shanks, sveitsisk ost og svinekjøtt skulder.

Magnesium

Magnesium er det viktigste mineralet i kroppen. Magnesium brukes i mer enn 300 kroppslige biokjemiske reaksjoner. Mest magnesium finnes i skjelettet. Magnesium kan hjelpe mot depresjon, fordi det er involvert med å produsere de nødvendige proteiner for å lage spesielle stemningen-relaterte signalstoffer. Magnesium er viktig i produksjon av serotonin, signalstoffet ansvarlig for heve stemninger. En studie ledet av Dr. Richard H. Cox testet 100 deprimerte pasienter for magnesiummangel ved å bruke høye nivåer av magnesium til sine systemer for absorpsjon. Mer enn 50 av disse pasientene viste lave nivåer av magnesium. Nesten 90 prosent av deprimerte pasienter med kroniske smerter syndromene ble funnet å være mangelfull. Rødbeter, gulrøtter, grønne grønnsaker og belgfrukter er alle naturlige kilder til magnesium.

Selen

Selenium mangel har også vært knyttet til deprimert og angst stemninger. Selv om kroppen din trenger bare spormengder, hjelper det å gjøre antioksidanter som hindrer celleskader fra frie radikaler som kan målrette hjernens funksjoner. En 1991 studie publisert i Biological Psychiatry Journal var blant de første til å demonstrere selen er effekter på humør. Femti personer ble gitt et placebo, eller en liten mengde selen daglig i fem uker og bedt om å overvåke sine stemninger i tillegg til hva de har spist. Høye nivåer av selen kan føre til irritabilitet og mild nerveskader. Det anbefales at voksne ikke har mer enn 400 mikrogram selen per dag.


Previous:kosttilskudd for barn med angst og depresjon Next:hvordan du bruker kosthold, mosjon og mer for å unngå depresjon

Relaterte artikler


 • å spise sjokolade uten å få vekt
 • hvordan du bruker kosthold, mosjon og mer for å unngå depresjon
 • ernæring og depresjon
 • hvordan å gå ned i vekt med Wu-lange te
 • hvordan å drikke nok vann hver dag
 • en depresjon detox diett
 • å spise sjokolade for helse
 • hvordan justere en feil skala
 • mat for anti depresjon, dietter og vekttap
 • mat for behandling av depresjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com