hvordan du miste vekt mens behandling av depresjon

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2010-01-12
Det er mulig for mennesker som lider av alvorlig depresjon, en tilstand som effekter om lag 8 prosent av den amerikanske voksne befolkningen, til å gå ned i vekt under behandlingen av denne sykdommen. Hvis du lider av depresjon, bør ditt første prioritet være å behandle denne tilstanden, og bekymre deg for vekttap senere. Men med legen din godkjenning, kan du diett mens på samme tid å behandle depresjon. Enkelte matvarer kan også hjelpe mot depresjon ved å øke serotonin, som er en nevrotransmitter antas å spille en viktig del av biokjemi av depresjon.

Du trenger:
terapeut, om nødvendig
. Medisiner, om nødvendig, foreskrevet av legen din.
Belgfrukter.
Frukt.
Nuts.
Korn.
Grønnsaker.
Fisk.
Olivenolje.
Treningsutstyr, gym medlemskap eller et område utendørs for å trene.


en.
Øke serotonin. Snakk med legen din om å ta antidepressiva. The Journal of Consulting og klinisk psykologi gjennomførte en 2005 studie som fant at "mangel på serotonin som vanligvis ligger i depresjon også fører individer å konsumere store mengder karbohydrat-rik mat i et forsøk på å regulere sin serotonin nivåer. "Taking antidepressiva (som fremmer økt serotonin i hjernen) sammen med trening (som også bidrar til å øke serotonin) kan hjelpe sjansene for vekttap mens behandling din depresjon på samme tid.
To.

Når det er mulig, unngå medisiner som kan føre til vektøkning. Dr. Robert Danoff, DO, MS, forklarte i en medvirkende artikkel for MSN Helse og Velvære, at noen medisiner har potensial for å forårsake vektøkning. Noen medikamenter forårsaker vektøkning i kort sikt (seks måneder eller mindre), eller på lang sikt (seks måneder eller mer). Danoff sa trisykliske antidepressiva, slik som amitriptylin og doxepin kan føre til vektøkning. Antdepressants som nefazodon, venlafaksin og duloksetin vil sannsynligvis føre om en 7 prosent økning i kroppsvekt med lang tids bruk. Alternativt, er bupropion neppe føre til vektøkning, og kan faktisk føre til vekttap hos noen.
Tre.
Spis et sunt, balansert kosthold. Mange matvarer er kjent for å bidra til å redusere symptomer på depresjon. I oktober 2009 utgaven av General Psychiatry rapporterte at en studie gjennomført av spanske forskere testet Middelhavet diett på mennesker med depresjon. De konkluderte med at depresjon ble redusert i 30 prosent av deltakerne.
Middelhavet diett er basert på en høy andel av enumettet fett til mettet fett, moderat inntak av alkohol og melkeprodukter, lavt inntak av kjøtt og høyt inntak av belgfrukter, frukt og nøtter, korn, grønnsaker og fisk.
fire.
Ta med en øvelse plan sammen med kostholdet ditt. Selv om medisiner og terapi er mest vanlig å behandle depresjon, vil trening gjøre underverker for psyken din, samt hjelpe deg å miste vekt. Psykolog Penny McCullagh, Ph. D. , rapportert i en 1990 meta-analyse-en oppsummering av 80 studier-at trening bidrar til å redusere depresjon både på kort og lang sikt. Deltakere som utøves for den lengste perioder i løpet av hver sesjon opplevde de beste resultatene.

Tips og advarsler


 • alltid konsultere legen din før du begynner på ny diett program.
 • Ikke gi deg selv en diagnose;. alltid søke profesjonell hjelp første


 • Previous:hvordan du styrer depresjon mens miste vekt Next:mat for anti depresjon, dietter og vekttap

  Relaterte artikler


 • mat for anti depresjon, dietter og vekttap
 • hvordan å gå ned i vekt på duke kosthold
 • en depresjon detox diett
 • hvordan diagnostisere en vitamin D-mangel
 • hvordan å gå ned i vekt på Medifast kosthold
 • å spise sjokolade uten å få vekt
 • hvor å miste vekt på e-dietter
 • hvordan å gå ned i vekt på Martha’s Vineyard kosthold
 • hvordan du oppretter en e-dietter profil
 • hvordan å gå ned i vekt med body-for-livet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com