gjør phentermine forårsake depresjon?

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2010-01-12
Det er noen spekulasjoner om hvorvidt stoffet Phentermine, som vanligvis brukes som et vekttap hjelpemiddel i mange kosttilskudd, er en katalysator for økt depresjon hos enkelte individer. Phentermine er godkjent for bruk som kosttilskudd av Food and Drug Administration, og det er allment akseptert som en trygg stoff i kampen mot fedme. Spørsmålet er, oppveier fordelene risikoen

Historie

Phentermine er ofte brukt for vekttap hos personer som lider. fra mild til moderat fedme. Det er solgt under en rekke navn og kommer i tablett-eller kapselform. Phentermine utgivelser et kjemikalie som undertrykker appetitten ved å øke stimulering av nervesystemet og kan forårsake en økning i hjertefrekvens sammen med reduksjonen i appetitt. En link er funnet mellom bruk av Phentermine og depresjon hos noen individer, muligens på grunn av en forstyrrelse i serotonin i hjernen.

Hensyn

Serotonin er en stemning regulator som forekommer naturlig i kroppen. Når serotonin nivåene er kjemisk forandret, som de er med bruk av kosttilskudd som Phentermine, en kjemisk ubalanse oppstår som kan føre til følelser av angst eller depresjon. Med langsiktig Phentermine bruk, kan serotoninnivået ikke vende tilbake til et normalt nivå, og dermed øke risikoen depresjon ubestemt tid.

Fordeler

Personer som lider av fedme kan ha en økt risiko for hjerteinfarkt, hjerneslag og andre liv -truende sykdommer. På grunn av dette, kan de føle at nytten av å Phentermine, herunder redusert appetitt og økt vekttap, oppveier risikoen. Dette er et individuelt valg som bør diskuteres med lege.

Risiko

Selv tar Phentermine for vekttap, skal den enkelte holde nær kontakt med en lege. Hvis følelser av depresjon eller angst forekommer, bør brukerne umiddelbart slutte å bruke Phentermine og ta kontakt med lege for videre valg.

Potensielle

The Food and Drug Administration (FDA), fortsetter å studere Phentermine og overvåke bivirkninger forbundet med bruken.


Previous:en depresjon detox diett Next:kan lavt jern føre til depresjon?

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt på Jillian Michaels kosthold
 • hvordan å kjøpe lav natrium matvarer
 • kosthold og depresjon
 • en depresjon detox diett
 • hvordan å gå ned i vekt på sureslim kosthold
 • mat som bekjempe depresjon
 • hvor å miste vekt på e-dietter
 • mat for behandling av depresjon
 • hvordan unngå depresjon når du opp i vekt etter slanking
 • hvordan du spiser for magemusklene
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com