en depresjon detox diett

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2010-01-12
Detox dietter er en krone et dusin, og er sagt å starte kroppen på en aggressiv vekttap program med "rensing leveren" og hoppe starte metabolske systemet. Kort sagt, er kosthold sies å fjerne kjemikalier og giftstoffer fra blodet som bygger opp med inntak av usunn mat. Denne "detox" er sagt å bidra til at kroppen vår fungerer bedre. Depresjonen detox diett sies å bidra til å forbedre stemningen

Detox og depresjon

Depresjon er en sykdom, og det er ingen vitenskapelig faktum som antyder at en diett vil hjelpe sykdommen. Men, bidrar til å bedre kroppen og gjenopprette kroppens kan bare være bra for deg, slik at pasienter med depresjon kan prøve detox diett under legens instruksjoner.

Vann

Som ethvert detox diett fokus på depresjon detox diett er forbruket av vann. Med åtte glass vann å være normen, detox dietter foreslår at folk dobbelt så mye og drikke minst 16 glass vann hver dag.

Limit raffinert sukker, salt og mettet fett

Mens de fleste matvarer finnes i supermarkedet i dag føre til at noen slags toksin buildup i kroppen, mettet de som inneholder salt, fett og raffinert sukker er sagt å være den verste. Dietitians foreslår at detox dietter fungerer mest effektivt når disse matvarene er fjernet fra kostholdet. Sugar "highs" og "lavtrykk" kan være forårsaket av inntak av raffinert sukker, så å fjerne dette fra kosten kan bidra til å kontrollere humørsvingninger.

Sitron Detox

En detox diett er en kortsiktig diett og sitron detox diett, men ikke sunt eller trygt på lang sikt, er sagt å bidra til å starte pasienter på en depresjon detox. Denne dietten består av masse frisk sitron blandet med vann og litt pepper og "sirup av organisk trær," nemlig en blanding av palme og lønn sirup. Den sitronsaft hjelper i detoxing av kroppen din og pepper og vann hoppe starte metabolismen.

Lemon Detox Fordeler

The lemon detox sirup concoction er laget av naturlig sukker som inneholder bare 70 kalorier per glass. Dette hjelper tilfredsstille kroppens behov for energi og også demper sultfølelse. Den blanding av naturlig sukker hjelper kroppens stoffskifte å fortsette på en vanlig sats, og fraværet av oppturer og nedturer i sukker nivåer bidra til å kontrollere stemningen. Sirup inneholder også sink og kalsium, som er nødvendige for biokjemiske aktiviteter av kroppen.

The Raw Food Detox

Den rå mat detox er en sunnere form for depresjon detox. Bestående av rå frukt og grønnsaker kombinert med en grønn brus drink, skaper dette kostholdet en god kombinasjon av mat som kan videreføres i en lengre tid at de fleste detox dietter.

Depresjon Detox

Depresjon detox er ikke et separat og spesiell diett. Snarere er detox dietter som hjelper regulerer kroppens stoffskifte og starte den på veien til en godt balansert biokjemiske system, rensing kroppen for giftstoffer og kjemikalier som kan forstyrre hjernen og nervesystemet signaler, kalt depresjon detox dietter. De kan ikke være "vitenskapelig effektiv", men å regulere humørsvingninger hos pasienter med depresjon og andre relaterte lidelser ved å hjelpe regulere renne av energi.


Previous:matvarer som bidrar til å bekjempe depresjon Next:gjør phentermine forårsake depresjon?

Relaterte artikler


 • hvordan diagnostisere en vitamin mangel
 • kan lavt jern føre til depresjon?
 • å spise lunsj for vekttap
 • angst og depresjon kosthold
 • hvor å miste vekt på den spesielle utfordringen k
 • hvordan å gå ned i vekt med Wu-lange te
 • hvordan å gå ned i vekt på T-banen kosthold
 • hvordan ta kroppen-for-livet utfordringen
 • hvordan unngå depresjon når du opp i vekt etter slanking
 • hvordan du får en rumpe som Jessica Biel
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com