detox og depresjon

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2010-01-12
Detox dietter er flinke til rensing kroppen, men de er også flinke til å rense sinnet? Selv om det er lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter tanken om en full-on detox diett bidrar til å behandle depresjon, er det noen tiltak du kan likevel ta innenfor rammen av detox for å gjøre den mer depresjon-vennlig. Det følgende er et kort sammendrag av detox slanking teori etterfulgt av noen forslag som kan brukes til å finjustere noen detox plan til en som kan potensielt hjelpe med depresjon.

Detox og depresjon

En detox diett kan vare fra flere dager til over en måned og er utformet for å hjelpe kroppen kvitte seg med miljøgifter og andre urenheter. Selv om å fjerne giftstoffer er i hovedsak ment å bedre trivsel av kroppen, er det mulig at kvitte deg av giftstoffer kan også bidra til å stabilisere humøret.

Advarsler

Depresjon er en mektig motstander, så du bør ikke stole på diett alene for å kurere deg selv når du innser at det er et problem. Du bør også rådføre deg med legen din for å diskutere generelle alternativer når det gjelder behandling planer. Mens en anti-depresjon detox kan sikkert hjelpe, husk å sette deg selv under behandling av en utdannet lege for å unngå mulige bivirkninger av langvarig og ubehandlet depresjon.

Basic Depresjon Detox

Fordi oppnå topp fysisk helse kan føre til bedre mental helse, bør du vurdere følgende forslag for en grunnleggende depresjon detox. Eliminer følgende matvarer fra kostholdet ditt: all bearbeidet mat, sukker, salt og usunn (trans) fett. I stedet fokusere kosthold på forbruket av magre proteiner, helkorn, frukt, grønnsaker og sunt fett (som avokado og olivenolje).

Supplements

Du kan også ta kosttilskudd for å hjelpe bekjempe depresjon. A B-vitamin kompleks dose er ofte anbefalt. Dessuten kan en vitamin D tilskudd bidra til å lindre symptomene på værsyke, noe som kan bringe på depresjon på grunn av mangel på eksponering for sollys gjennom hele vinteren. Til slutt, kanskje Primrose olje tatt på kveldstid også redusere eller eliminere noen grad av depresjon.

Fish Oil

En av de mest kraftfulle potensialet depresjon jagerfly er fiskeolje. Den omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje kan ha en kraftig innflytelse på helse ved positivt påvirker hjerte helse, fungerende å hemme visse kreftformer og eventuelt bekjempelse av depresjon. Studier har vist at to eller flere gram en dag med omega-3 fettsyrer kan målbart redusere symptomer på depresjon. Du kan kjøpe en over-the-counter fiskeolje supplement og begynne å legge en daglig depresjon-kampene dose til grunnleggende detox rutine.


Previous:den beste dietten for depresjon Next:kostanbefalinger for angst og depresjon

Relaterte artikler


 • angst og depresjon kosthold
 • hvordan å behandle depresjon symptomer naturlig med mat
 • hvordan å gå ned i vekt med body-for-livet
 • hvor å miste vekt på e-dietter
 • hvordan å gå ned i vekt på cardio diett
 • hvordan du miste vekt mens behandling av depresjon
 • hvordan å gå ned i vekt på Medifast kosthold
 • en depresjon detox diett
 • hva er kosthold kosttilskudd for depresjon lettelse?
 • kosthold og depresjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com