den beste dietten for depresjon

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2010-01-12
Det er mange medisinske og rådgiving metoder for behandling av depresjon, men disse kan bli dyrt og medisiner kan ha bivirkninger. Endre kosthold kan være en utmerket måte å herding depresjon. Vite hvilke matvarer forårsake depresjon-og hvilke som behandler det-er en flott første skritt i å forbedre din helse

mat å spise.

Det finnes mange slags mat å spise som kan hjelpe deg å slå depresjon. Natural News rapporterer at folk som er deprimerte ofte mangler EPA, en fettsyre. Denne fettsyren finnes i fiskeoljer, Chia, valnøtter og linfrø. Tunfisk og laks oljer er den primære fiskeoljer som EPA er funnet. En 2002 studie viste at personer som spiste 1 gram fiskeolje om dagen hadde en nedgang i sin depresjon symptomer på svimlende 50 prosent. Disse symptomene inkludert angst, uforklarlig tristhet, selvmordstanker og nedsatt sexlyst. Brun ris er en annen mat som hjelper mot depresjon, men på en annen måte enn EPA. Brun ris utgivelser glukose til blodet langsomt, som et resultat, blodsukkernivået fortsatt er balanserte og humørsvingninger unngås. Unngå umiddelbar brun ris som det ikke tilbyr denne fordelen. Fullkorn havre tilsvarende behandling av depresjon, i tillegg til å senke kolesterolet. Kål er en annen blod-sukker-stabiliserende mat som hjelper mot depresjon.

Foods Unngå

Andre matvarer kan faktisk føre til depresjon. Koffein er en stor bidragsyter til depresjon. Den energien som øker effekten av koffein gir en kort og intens stemning av energi og positive følelser. Etter dette går bort, din energi nivået veldig raskt tilbake til normal. Dette tap av energi og positive følelser fører til humørsvingninger og depresjon. Mat med høyt fett og sukker kan også skape depresjon. Blodsukkernivået hjelpe kontroll våre følelser og stemninger ved å holde energien vår nivå balansert gjennom hele dagen. Men høy sukker og mye fett matvarer kan føre til en opp-og-ned virkning på blodsukkeret som forårsaker humørsvingninger og depresjon. Matvarer som sjokolade og godteri bør unngås nesten helt. Alkohol bør også unngås hvis du har en depresjon. Alkohol er et dempende og det bremser ned kroppslige funksjoner, inkludert ditt sinn. Det vil bare gjøre depresjonen verre.

Supplements

Hvis du ikke kan få mat som slo depresjon i din diett på daglig basis, kan det være viktig å få tilskudd. Det finnes mange kosttilskudd for EPA og DHA, fettsyrer som har vist seg å behandle depresjon. B-vitaminer, inkludert B12 og B9, har også vist seg å hjelpe mot depresjon, som 15 til 38 prosent av voksne med depresjon har B9 mangel. Magnesium er en annen supplement som kan hjelpe. The Journal of American Medical Association bemerket linken mer enn tretti år siden, som magnesium hjelper behandle angst og søvnløshet, en tilstand som kan føre til ytterligere depresjoner.


Previous:ernæring og depresjon Next:detox og depresjon

Relaterte artikler


 • hvordan du gjør øvelser med en baby
 • hvordan å gå ned i vekt med body-for-livet
 • hvordan du får en rumpe som Jessica Biel
 • den beste dietten for depresjon
 • hvordan å gå ned i vekt med Wu-lange te
 • hvordan man kan kjøpe flaskevann online
 • hvordan du spiser for magemusklene
 • hvor å miste vekt på e-dietter
 • hvordan du miste vekt mens behandling av depresjon
 • å spise lunsj for vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com