angst og depresjon kosthold

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2010-01-12
Ifølge National Institute for Mental Health, er 14. 8 millioner amerikanske voksne rammet av depresjon, og 40 millioner amerikanere lider av angst lidelser. Mens medisinering og terapi er felles anbefalinger for å lindre symptomer på angst og depresjon, kan endringer i levevaner har også en effekt. Diet spesielt spiller en viktig rolle i alvorlighetsgraden av angst og depresjon symptomer

Meal Frekvens og størrelse

I følge Dr. Daniel K. Hall-Flavin, psykiater for Mayoclinic. com, spise små måltider gjennom dagen kan hjelpe lette symptomer på angst og depresjon. Mange pasienter kan oppleve sløvhet, eller mangel på energi, på grunn av sin tilstand. Spise små, hyppige måltider gjennom dagen kan øke energinivået og bidra til å balansere blod sukker nivåer.

Effekter av Blood Sugar

The American Psychological Association har nylig bekreftet at blodsukkeret kan spille en viktig rolle i utviklingen av angst og depresjon lidelser. Faktisk nyere studier tyder på at depresjon og type 2 diabetes kan påvirke hverandre. Ifølge undersøkelser av Dr. Mary de Groot, en klinisk psykolog og professor i psykologi ved Ohio University, "Pasienter med type 2 diabetes mellitus er funnet å være to ganger mer sannsynlig å oppleve depressive symptomer enn deres ikke-diabetes jevnaldrende. " Enten du er diabetiker eller ikke, vil overdrevent sukkerinntak absolutt ikke nytte depresjon og angst symptomer-og kunne forverre dem. Bytt ut sukker med grønnsaker, grønnsaker og fisk.

Tryptofan

Dr. Daniel K. Hall-Flavin anbefaler å legge til kilder av tryptofan til din daglige diett. Denne anbefalingen er videre støttet av funn publisert i British Medical Journal. Tryptofan er en essensiell aminosyre som oppmuntrer kjemisk i hjernen som kan bedre humøret og søvnmønster. Den finnes i bananer, melk, havregryn, soya produkter, peanøttsmør og chese.

Foods Unngå

Psykiatere anbefaler også å unngå overdrevent inntak av koffein og alkohol. Hvis du er en kaffe narkoman, prøve å bytte til koffeinfri eller urtete.


Previous:hvordan du bruker kosthold, mosjon og mer for å unngå depresjon Next:angst og depresjon kosthold

Relaterte artikler


 • mat for behandling av depresjon
 • mat for anti depresjon, dietter og vekttap
 • hvordan du miste vekt mens behandling av depresjon
 • hvordan du styrer depresjon mens miste vekt
 • hvorfor fedme fører til depresjon
 • kosttilskudd for barn med angst og depresjon
 • hvordan å gå ned i vekt på Medifast kosthold
 • hvor å miste vekt på den spesielle utfordringen k
 • hvordan å gå ned i vekt på duke kosthold
 • hvordan å gå ned i vekt på sureslim kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com