om slanking belter

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-09-06
Slimming belter er mekanisk, vibrerende belter som passer rundt livet under klærne. Produsentene av disse belter hevder de stimulerer musklene i magen, slik at magemusklene å stramme. Noen belter selv hevder å hjelpe deg å miste vekt. Før du kjøper en slankende belte, må du forstår så mye som mulig om hvordan og hvorfor de er ment å fungere

Du trenger:. .
Penger for dagligvarer
viljestyrke.

Funksjon

Slanking belter slanke deg ned ved å endre utseendet på magemusklene. Deres vibrasjoner og, i noen tilfeller, elektroder føre til at musklene i mageområdet til å stramme og løsne, som om du gjør sit ups eller bøye kontinuerlig. Over tid, dette toner musklene og endrer formen på abdoment din, noe du synes tynnere. I de fleste tilfeller, ikke slanking belter faktisk ikke ta av vekt, men heller gi inntrykk av slanking, fordi kroppen er strammere og fastere. Men folk flest ikke får merkbare resultater fra disse beltene.

Time Frame

De fleste slanking belter krever at du bærer beltet mellom 15 og 30 minutter hver dag. Mens mange produsenter lovende resultater i så lite som et par uker, de fleste ikke ser merkbare resultater i flere måneder, om noen gang. Iført beltet lengre hver dag har ingen innvirkning på hastigheten på resultatene i de fleste tilfeller.

Typer

Slanking belter finnes i flere varianter. Noen vibrerer med varierende hastigheter for å stimulere magemusklene. Andre er laget for å øke svette når du trener for å hjelpe deg å miste vann vekt. Fortsatt andre er laget for å støtte tilbake som sin viktigste funksjon, med "slanking" egenskaper bygd inn som en ekstra fordel. Noen kommer med kosthold og mosjon planer, mens andre lover resultater uten ekstra arbeid utenfor varig beltet.

Hensyn

Når du investerer i en slankende belte, må du vurdere flere ting. Bestem hva du ønsker fra beltet. Hvis du velger det for å få mer ut av treningsøktene dine, for eksempel velge med et belte designet for aktive slitasje. På den annen side, hvis du vil at resultatene uten ekstra fysisk aktivitet, velger du en modell som ikke tar hensyn utøve en forutsetning.
Finn også ut om garantier og retur i tilfelle du ikke får de resultatene du ønsker. Dessverre opplever knapt noen slanking resultatene lovet av disse belter med mindre de også begynne en solid øvelse diett for å komplettere sitt belte. Resultatene kommer fra økt fysisk aktivitet i stedet beltet selv.

Fordeler

Slanking belter kan hjelpe deg med å forbedre utseendet, men ikke på den måten at du kan forvente. For eksempel, iført en slankende belte kan hjelpe deg å fokusere mer på treningen din, fordi du føler at du får mer ut av øvelsen. Også, kan noen slankende belter bæres under klærne for å lage en mer elegant kropp linje, noe som Amy forbedre din selvtillit.

Advarsel

Noen slanking belter kommer med en ekstra oppvarming enhet bygget i. Følg alle retninger når det gjelder bruk av varmeren nøye for å unngå ubehag eller brannskader. Noen belter for salg på auksjon nettsteder, for eksempel, har faktisk blitt tilbakekalt av produsenten, fordi å bruke dem resulterer i alvorlige forbrenninger. Selgeren kan ikke være klar over dette og vil ikke nevne det så du må være oppmerksom på muligheten.


Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hva er en klinisk dietetiker?

Relaterte artikler


 • hvordan du ned i vekt på 26 måter: fra a til zen
 • hvordan bli kvitt bloat gjennom mat
 • hvordan står tilbake rader med et elastisk bånd øvelse
 • hvordan du kan spare penger på frisk frukt
 • hvordan du gjør om morgenen banan kosthold
 • om koffein piller
 • hvordan du beregner vekten overvåkere poeng
 • hvordan å vokse lange, sterke negler
 • hvordan å holde seg sterk under en diett!
 • hvordan å gå ned i vekt med rosa lapp
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com