matvarer som brenne buk fett

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-09-07
Det er en myte at det er matvarer som brenne buk fett alene. Det er imidlertid mulig å spise mat som brenne buk fett samt fett på andre områder av kroppen din. Dette vil forbedre utseendet på hofter, ben, armer og nakke så vel som magen. Selvfølgelig, noen diett med mat som forbrenner kroppsfett må kombineres med økt fysisk aktivitet for å være effektive

Identification

Enkelte mennesker har en tendens til å få mer fett i buken enn andre. Dette er primært et spørsmål om genetikk. Noen mennesker kan spise is hele dagen og ikke få en tomme i midjen, mens andre diett som gale og se deres guts utvide. Hvis foreldrene dine gått opp i vekt rundt midten så er du sannsynligvis også gjøre det samme. Menn har også en tendens til å lagre fett i buken mer enn kvinner. Til tross for din genetiske legning, er det mulig å kjempe gener og holde magen trim. Det er et spørsmål om å holde det samlede kroppen fett prosentpoeng lav. Spise en diett av fettforbrenning mat sammen med et treningsprogram er nøkkelen.

Funksjon

Meieriprodukter som er lav i fett har vist seg å hjelpe brenne buk fett. Det har å gjøre med høyt proteininnhold og enzymer i meieriprodukter. Du må forbruke produkter som nonfat melk og nonfat yoghurt, ikke high-ost eller iskrem. Ernæringseksperter anbefaler at du bruker tre eller fire deler av nonfat eller lowfat meieriprodukter hver dag. Den kalsium i dem gjør også bein sterkere.

Fordeler

High-protein matvarer som er også lav i fett å brenne buk fett. Egg er rike på protein og har høye nivåer av vitamin B-12. Disse hjelper kroppen bryte ned fett. De fleste av fettforbrenningen egenskapene til egg er i eggehviter. Hvis du er bekymret for kolesterol, kan du fjerne eggeplommer og bare spise eggehviter. Lean biff, kalkun og fisk er også høy i protein og lavt på fett. Fisk, som laks og tunfisk, har den ekstra fordelen av omega-3 og omega-9 fettsyrer. De hjelper kroppen forbrenne fett og øke immunsystem.

Forebygging /løsning

Foods med høye nivåer av løselig fiber kan hjelpe deg å brenne buk fett. Havregryn hjelper kroppen i å senke kolesterol og rengjøring giftstoffer ut av kroppen din. Havregryn gjør også du føler deg mett lenger slik at du spiser mindre. Det er best spises til frokost siden det er en stor kilde til energi til å drive deg gjennom dagen. Bønner og helkornprodukter, som enkelte brød, er også gode kilder til fiber. Se etter produkter med hele korn som første ingrediens.

funksjoner

Skifte smør og vegetabilske oljer med olivenolje kan hjelpe brenne buk fett. Det er store mengder enumettet fett i olivenolje. Dette er en god fett som bidrar til å redusere kolesterol og metabolizing kroppsfett. Mange frukt og grønnsaker inneholder vitaminer som hindrer opptaket av fett i kroppen. Disse inkluderer appelsiner, grapefrukt, sitroner, brokkoli, gulrøtter, epler og blåbær.


Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hvordan å holde blodsukkeret balansert

Relaterte artikler


 • hvordan å få mosjon poeng med vekt overvåkere
 • Slik bestiller du vitaminer
 • hvordan unngå genmodifiserte matvarer og tilsetningsstoffer
 • hvordan faste påvirker helsen?
 • hvordan å miste 10-20 pounds med grapefrukt
 • hvordan bli kvitt acid reflux sykdom
 • om vektøkning
 • å spise mat som brenne buk fett
 • Hvordan hjelper fiber med forstoppelse?
 • hvordan å redusere salt i kosten
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com