hvordan man skal forstå Hilary Duff’s kosthold hemmeligheter

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-10
Hilary Duff har sett henne vekten går opp og ned i det siste fra litt overvektige til super tynne og, til slutt, en god vekt for hennes spesielle bygge. Med så mange vekt svingninger, har Hilary lært en ting eller to om vektkontroll. Hva kan vi lære av Hilary Duff's kosthold og mosjon plan
en.
Hun Cut Tilbake på pommes frites.
Hilary Duff var tidligere en stor fan av pommes frites, men har klart å redusere henne inntak av disse velsmakende, men usunn lite retter.
to.
Analyse.
Ikke bare er pommes frites høy i karbohydrater, men de er også høy i fett og, potensielt, har trans fett hvis frityrstekt i feil oljer. Cutting tilbake på pommes frites er et positivt skritt mot å fremme sunn vektkontroll. Hvis du er en ekte fransk yngel lover, lagre dem for en og annen splurge og erstatte dem på daglig basis med et sunnere alternativ som for eksempel en bakt søt potet.
Tre.
Hun spiser Små måltider gjennom dagen.
Hilary gjør visstnok det til en vane å spise små måltider gjennom dagen sin i motsetning til gorging på en eller to store.
fire.
Analyse.
Dette er en utmerket vekttap kontroll metoden som virkelig fungerer. Hvorfor? Små, hyppige måltider bidrar til å holde stoffskiftet primet og opererer på topp effektivitet, slik at kroppen ikke går inn i sult-modus og slutte å brenne fett. Å implementere denne strategien, spise et lite måltid med få timers bestående av høy kvalitet, lav kalori protein kilde. Du kan også bruke små måltider for å tilfredsstille dine grønnsaker og frukt kvoten ved å legge lavt kalori friske grønnsaker og frukt som snacks.
fem.
Hun Practices Pilates regelmessig.
Hilary er en stor fan av pilates som hun deltar i tre ganger i uken. Hun sp pilates for henne vekttap.
6.
Analyse.
Pilates er effektivt for å bedre balanse og koordinasjon, mens toning muskler. Det hjelper også til å forbedre humøret og mental utsikter. Det hjelper angivelig å utvikle lange, magre muskler i motsetning til store seg. Mange kvinner rapporterer de ser lengre og slankere som et resultat av deres pilates treningsøkter. For best resultat, bør pilates kombineres med en aerobic trening for å få maksimal fettforbrenning
fordeler.
7.
Hun Swims og joggeturer på tredemølle.

Hilary nyter vann trening og angivelig svømmer runder i bassenget og løpebaner vann for å forbrenne kalorier. Når hun ønsker å holde seg tørr, jogs hun på tredemølle på treningsstudio.
8.
Analyse.
Svømming og jogging på tredemølle er både effektive kalori og fett brennere. Svømming har den ekstra fordelen ved å jobbe nesten hver eneste muskel i kroppen din, gir toning action. For best resultat, kunne disse to aktivitetene byttes, slik at du bruker forskjellige muskler på forskjellige dager og legge variasjon til rutine. Sikt i minst tretti minutter med svømming eller jogging under hver økt.


Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hvordan å hjelpe kontroll hypotyreose med naturlig kosttilskudd

Relaterte artikler


 • hvordan vi kan hindre deg fra å få vekten
 • hvordan å drikke mer vann
 • hvordan du bruker carb faktorer
 • hvordan bruke vitaminer for nervøsitet
 • hvordan du gjenoppretter fra en spiseforstyrrelse
 • hvordan du miste vekt raskt
 • å spise sunt på jobb og familie funksjoner
 • er det mulig å drikke for mye vann?
 • hvordan å følge en lav natrium diett
 • hvordan holde en hacker kosthold journal
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com