hvordan faste arbeid?

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-06

Du trenger:
penger for dagligvarer
. viljestyrke.

Fasting, eller velger å ikke ta i mat til en bestemt tid, er et kosttilskudd praksis som brukes til å betjene mange ulike funksjoner. Noen ganger folk fort for religiøse grunner, andre ganger kan de prøve faste for vekttap eller som en måte å løse helsemessige bekymringer. Den faste kan bestå av å avstå fra mat helt, eller bare få næring fra frukt-eller grønnsaksjuice (vanlig hos personer som raskt som en del av en avgiftning regime). Her er hvordan faste jobber for vekttap og for helse forbedringer.

Fasting for vekttap

Fasting ikke er anbefalt av ernæringseksperter som et verktøy for vekttap. Men faste kan føre til vekttap fordi frata kamerahuset i den nye kalorier ikke tvinge den til å trykke eksisterende energikilder i kroppen for å holde cellene i gang. Men, vil kroppen ikke utelukkende bruke fett butikker for dette formålet, det kan også trykke på musklene for å få protein trengs for dagliglivet. Dermed faste kan føre til muskel svinn og fett tap. I tillegg har en tendens vekttap fra fastende å være midlertidig. Vekten vil komme tilbake ganske fort så snart den personen fortsetter å spise normalt igjen. Fasting på regelmessig basis kan også føre til alvorlige næringsstoffer mangler som kan påvirke helsen.

Fasting for Avgiftning

Noen mennesker tror på hjelp kontrollerte faster som en måte å avgifte kroppen av skadelige kjemikalier og bakterier. Denne praksisen er vanligvis ikke anbefalt av leger mainstream, gitt at det er lite bevis for å støtte det, men det er en vanlig anbefaling av ulike typer alternative helsetjenester utøvere. Mesteparten av tiden, er den anbefalte protokollen en juice raskt i stedet for et vann fort, noe som betyr at personen fortsetter å hente næring fra frisk frukt og grønnsaker i stedet frata kroppen av næring, som med en vann fort. Den generelle ideen er at mange negative helsemessige konsekvenser kan følge fra kroppen å ha en opphoping av giftstoffer i blodet eller feil typer bakterier i colon. A fort for helsemessige årsaker kan bidra til å drepe bakterier i tykktarmen ved å frata dem av energi kilder. Juice er fordøyd og absorbert raskt før de når tykktarmen. Bakteriene er ikke tilgang til ernæring i blodet (som kommer fra kroppen tappe sin energi butikker), og dermed de begynner å dø av. Naturlig healere tror ofte at det å ha visse typer av bakterier i tykktarmen kan føre til sykdom, og drepe den uønskede bakterier (og senere erstatter dem med nyttige bakterier) kan forebygge eller behandle diseases. Natural helse talsmenn mener også at ikke ta i fast føde for en periode på 1 til 5 dager kan hjelpe kroppen til å avgifte eksisterende giftstoffer i kroppen mer effektivt. Dette oppnås ved ikke å innføre nye giftstoffer som har en tendens til å overvelde kroppens avgiftning ressurser, og også ved å frigjøre energi som ellers ville ha blitt brukt av kroppen gjennomføre fordøyelsen. Det er ingen sterke bevis som støtter ideen om at dette fungerer.


Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hvordan du bruker enkle triks for å miste vekt

Relaterte artikler


 • hvordan du får barna til å spise tofu
 • hvordan å skape gode matvaner - ditt grunnlaget for god helse
 • hvordan du kan hjelpe din ektefelle ned i vekt
 • hvordan man skal håndtere laktose intoleranse
 • hvordan du har en sunn helg
 • hvordan å bruke mindre penger på fast food-restauranter
 • hvordan å gå ned i vekt uten å gå sulten
 • hvordan du kan redusere risikoen for hjertesykdom
 • hvor å miste vekt
 • hvor å spise ute uten å miste oversikten over kalori-budsjettet (7 strategier):
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com