hvordan du velger sunt kosthold mat

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-09-06
Vandre rundt i supermarkedet, vil du se hundrevis av "diett mat" blir markedsført til deg. Hvordan vet du hvilke som er sunne og hvilke er ikke? . Her er hvordan du skal velge sunt kosthold mat

trenger Du:
penger for dagligvarer
. viljestyrke.


en.
Stick til utkant supermarkedet. Det er her du finner de beste mat. Matvarer som er i midten sideskip tendens til å være svært bearbeidet, med noen få unntak. Forresten, maten i omkrets pleier å ha lavere priser, bare i tilfelle lommeboken er på diett også.
to.
Ikke les ingrediensene. Vanligvis, når du velger en food, er du beskjed om å "lese ingrediensene. " Men når du velger en sunn diett mat, ideelt sett vil det ikke være noen ingredienser for å lese. Det er fordi det sunneste kostholdet matvarer er en ingrediens mat: Epler, bær, havregryn, aubergine . . . alle de beste mat er hele matvarer, noe som betyr at de ikke har blitt tuklet med, og er fortsatt i sin naturlige tilstand
tre.
Tenk hvordan maten påvirker blodsukkeret. De sunneste mat er mat som er lav på glykemisk indeks, noe som betyr at de ikke vil føre til en topp i blodsukkeret. Hvis du rådføre deg en liste over matvarer vurdert på glykemisk indeks, vil du finne at epler er et mye bedre valg enn rosiner, for eksempel.
Fire.
Velg mat som inneholder mye fiber . Fiber ikke bare fyller deg opp, men det hjelper eliminere sug senere, siden det fører til at maten fordøyes saktere, derfor bidrar til moderat blodsukker. Studier har også vist at folk sannsynligvis vil gå ned i vekt når de følger en "high-metthetsfølelse" diett. High-satiety betyr en mat som du kan spise ganske mye uten å forbruke mye kalorier og likevel føle full. Epler er et godt eksempel på en high-satiety mat.
Fem.
Les ingrediensene. Ja, motsier dette trinn 2, men noen ganger gjør vi ender opp i de midtre sideskip. Har maten er merket som "diett" inneholder tilsatt sukker? Mettet fett? Ingrediensen navnene du ikke kan uttale? Hvis ja, er ikke dette mat som er bra for et sunt kosthold av noe slag. Selv om maten inneholder bare 100 kalorier, for eksempel de 100 calorie snack packs, hvis den inneholder disse elementene, og deretter flytte så raskt som mulig til omkretsen av butikken!
6.
Lat som du kommer til å være på TV. Hvis en nyhetsreporter kom opp til deg og bedt deg å forklare for en TV-seere hvordan du spiser sunt mens du er på en diett, kan du forsvare hvert eneste element i handlekurven? Hvis ikke, bli kvitt den!
7.
Nyt herlig følelse av god helse og løsere jeans du får av å spise sunt kosthold mat! Og ikke glem å legge meg til som venn på eHow! :-)

Tips og advarsler


 • Ta en begrenset sum penger til butikken. Dette vil hjelpe deg å kontrollere impuls kjøp.
 • Dette er en utmerket tid til å undervise barna om sunn mat valg.
 • Aldri handle når du er sulten. Du er mye mer sannsynlig å gjøre dårlige valg på den tiden.


 • Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hvordan unngå GMO i maten din

  Relaterte artikler


 • hvordan vi kan forbedre kroppens fuktighet
 • hvor å miste vekt
 • hvordan å bo på en diett i høytiden
 • hvordan å bruke enzymer for å forbedre helsen
 • å spise velsmakende, anti-aging snacks
 • hvordan du bruker wheatgrass
 • hvordan rense master kosthold arbeidet?
 • hvordan du kan nyte mat og løs ekstra pounds
 • hvordan å gå ned i vekt etter South Beach Diet plan
 • hvordan å erstatte friske grønnsaker for hermetisk grønnsaker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com