hvordan du kan redusere sukker i bakverk

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-10
Enten du er en diabetiker eller bare noen som ønsker å spise mer sunn mat, er det alltid en god ide å redusere sukker i bakverk. Sukker er ikke bare lastet med karbohydrater, men det er ofte unødvendig. Folk går til det ekstreme ved å legge ekstra sukker til pynt eller bare oversweetening sine bakevarer. Det er ikke rart at det er nesten 24 millioner diabetikere i Amerika. Alt som ekstra sukker fører til fedme, noe som kan føre til diabetes. Hvis du ønsker å redusere sukker i bakevarer, kan fremgangsmåten er et fantastisk utgangspunkt.

Du trenger:
ulike kosttilskudd (ikke nødvendigvis alle av de følgende: tang, L-tyrosin, Maca, acai juice).
.


en.
Bruk en sukker erstatning. Sugar erstatter er ingenting som hva du husker fra barndommen. De ikke lenger smaker bittert eller forlate en ettersmak. Faktisk, noen merker smaker som sukker. Best av alt, kan du bake med disse substitutter. De er også praktisk fordi du bruker samme mengde erstatning som du ville sukker.
To.
Sweeten desserter med frukt. Usøtet applesauce og tørket frukt er en god måte å legge sødme til bakt varer. Du kan også bruke puréer laget med fersk frukt. The sweetness av frukt kan helt endre en dessert. For eksempel, redusere sukkeret i apple pie ved å legge knuste moreller. Du vil aldri gå glipp av ekstra sukker og dessert vil være mer helsebringende.
Tre.
Cut unødvendig sukker fra oppskrifter. Sjansen er at du har hatt desserter som var rett og slett for søt. Med mange oppskrifter, kan du redusere mengden sukker du legge uten å skade oppskriften. Den eneste gangen dette ikke fungerer er om sukker legger strukturen.
Fire.
Finn nye måter å dekorere bakt varer. Farget sukker kan se pen på kaker og kjeks, men det er ikke nødvendig. Du kan legge konditorfarge til frosting eller cookie dough. Et annet alternativ er å rulle cookie dough i sukker-fri gelatin eller soft drink mix.
Fem.
Se etter sukker-frie råvarer. Hvis oppskriften krever pai fylling, bruk en sukker-fri versjon. Det samme gjelder for eventuelle andre ingredienser som kan inneholde sukker. Ta deg tid til å se rundt dagligvarebutikk. Nye sukkerfrie produkter blir utgitt hver dag.

Tips og advarsler


 • Det eneste problemet med sukker erstatter er oppløses de når de kommer i kontakt med væsker. Dette betyr at de er ikke ment for oppskrifter der sukker legger strukturen. Unngå å fjerne sukker fra oppskrifter som krever gjær. Sukker i disse oppskriftene blir brukt til å mate gjær slik at bakevarer stige ordentlig.


 • Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hvordan man skal forstå Heidi Klum’s diett hemmeligheter

  Relaterte artikler


 • å spise mer fiber
 • Hvordan hjelper vekt overvåkere med vekttap?
 • hvordan å gå ned i vekt den late veien
 • symptomer på lavt DHEA
 • hvordan å miste din kjærlighet håndterer
 • hvordan å kontrollere appetitten
 • hvordan å gå ned i vekt med thermolean
 • hvordan å miste vekt og forbrenne fett: 5 trinn du trenger å vite
 • hvordan å holde med vekt overvåkere!
 • hvordan å gå ned i vekt med glucofast
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com