hvordan du kan håndtere din vekttap programmet

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-09
Det er på tide å ta kontroll over din vekttap programmet. På tide å si farvel til gode intensjoner og hallo! å opprettholde vekten din. Vekttap hjelp er overalt. Bestem deg for deg selv at du vil miste, og lar jobbe på det sammen

trenger Du:
En saftpresse
. Organiske grønnsaker og frukt.
Økologisk kjøtt.
Fersk fisk.
Engasjement.
Dedikasjon.
Self-elsker.


en.
Start vekttap program av til høyre ved å spise en frukt av veggis før ethvert måltid. Det høres over enkle, men gjøre det! Frukt og grønnsaker er stappfulle av fiber for å hjelpe deg til å føle full. Mer enn det, de virkelig mate kroppen med de næringsstoffene den trenger. Enhver diett bok du plukke opp lovpriser undere få nok fiber. Bare inkludere det i hverdagen
2
drikke for å opprettholde vekten din -!. Vann som er! Gjennom galskapen i livet, sørge for at du får det vannet du trenger. Carry en flaske med deg hele tiden. Uansett hvilken vekttap program du velger, ikke glem å drikke, drikke, drikke! Før du hodet til en fest, må du ha konsumert din 64 oz av vann. Ofte når vi er riktig hydrert, er det lettere å skru ned fetende mat og drikke. Med all maten sitter rundt på Holidays, trenger vi all den hjelp vi kan få!
Tre.
Se dagligvarer shopping turer. Så mange "morsomme" mat vises på supermarked hyller som kan ødelegge en diett. Unn deg en eller to og la de andre på sokkelen. Når det er i ditt hjem, bare ta den ut for spesielle anledninger. Tenk på det på denne måten, hvis du og familien spiser den spesielle maten hele tiden, vil det ikke være spesielle lenger!
Fire.
Noen ganger er den beste vekttap programmet er en proaktiv vekttap programmet. Når på en buffet eller fest, alltid ta den minste delen på tallerkenen og bare ta en eller to. Mengden kalorier du vil spare følge dette enkle steg vil være enorme! Nyt det som er tilgjengelig denne høytiden, men med måte.
Fem.
Nyt maten. Ta deg tid til å virkelig smake det. Tilbring et øyeblikk nyter smaker du så nyte. Tross alt, hva er poenget med å legge til at informasjonskapselen til midsection din hvis du knapt merke til det var i munnen din?
6.
Ikke glem å trene! Jeg vet dette er vanskelig å passe inn, men det er like viktig for vekttap hjelp som slanking. Ingen av oss ønsker å finne oss selv på en krasj diett ved å kaste pounds, så å vedlikeholde med trening.
7.
Hold deg unna koffein! Ingen stor overraskelse at koffein er en stimulere, men visste du at det stimulerer også sult? Det er det siste noen av oss (eller våre vekttap program) behov.
8.
Ikke vær for hard mot deg selv. Hvis du over hengi, IKKE banke deg opp! Hva skjer når du blir stresset? Du spiser mer rett? Meg også! Jeg sooth bort mine bekymringer om meg selv ved å tvinge en annen kilo sjokolade nedover halsen. Hva skjer da? Jeg får mer stresset! Det er en ond sirkel. Stopp det før det begynner.

Tips og advarsler


 • Husk livet er om å nyte. Holde en god balanse. Nyt festligheter av livet, bare balansere den med moderasjon.


 • Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hvordan å lage hjemmelagde no-bake sjokolade power barer

  Relaterte artikler


 • hvor å miste vekt
 • hvordan bli kvitt de ekstra pounds
 • hvordan du velger vitamin tilskudd
 • hvordan du legger fiber til en diett
 • hvordan du kan lage dine egne vekttap utfordring
 • hvordan du bruker molasses
 • hvor å miste vekt raskere!
 • hvordan å kjøpe en god diett pille
 • hvordan å gå ned i vekt med litt innsats hvis du er virkelig lat
 • hvordan å få tid til en sunn livsstil
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com