hvordan du kan endre ditt forhold til mat

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-07
Ta kontroll over ditt liv og endre det brennende het, romantisk flørt du har hatt med mat. Mat er ikke ansvarlig for deg, er du ansvarlig for maten. Selv om du har hatt dine problemer med mat i det siste, det på tide å kaste ut alt det fetende, brutto, dårlig for deg mat, og få noen nye maten inn i livet ditt.
Akkurat hvordan du går om å endre ditt forhold til mat? Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan. Les på

Du trenger:.
Sunn mat
Muligens en terapeut.
Treningsprogram.
Ny måte å se på livet.
Hobbyer.
Mål.


en.
For å endre ditt forhold til mat, du må bestemme, nå er hvordan du skal gjøre det. Du må ta ansvaret for maten du putter inn i kroppen din. Du må tenke på alt du spiser, og hvordan du ønsker å endre matvaner. I utgangspunktet er det å ta tilbake kontrollen over dine matvaner, og bestemmer seg for å spise riktig mat.
To.
Når du bestemmer deg for å ta kontroll over maten din, må du finne ut hvordan du var misbruk maten. Var du spise som en belønning til en flott dag? Var du spise fetende mat for å trøste deg selv når du hadde en veldig dårlig dag? Var du spise ute av sinne, frykt eller angst eller depresjon? Du må finne disse tingene ut før du kan ta kontroll over maten din. Du må kanskje få veiledning til å endre spise atferd.
Tre.
Nå må du legge til positive endringer i livsstil i livet ditt. I stedet for å nå for mat når du har en krangel med din mor, gå en tur i stedet. Frigjør stress ved trening, i stedet for å spise. Start et treningsprogram for å gå ned i vekt og å føle seg bedre om deg selv. Ikke sitte rundt drukne dine sorger med mat. Gjør noe positivt for å endre livet ditt. Bli en øvelse klasse. Går turer med venner. Bli en dans klasse, og gjør det morsomt å trene!
Fire.
Start nye hobbyer som gjør at du føler deg bra, i stedet for å spise comfort food som en måte å gjøre deg selv føler seg bra. Få nye venner, starter nye klasser, bli involvert i et fellesskap gruppe. Få en ny kjæreste. Gjør hva du må gjøre for å føle deg bra, slik at du stopper trøstespising rutsjebane. Gå ut oftere, i stedet for å bo hjemme, tenker på mat.
Fem.
Belønn deg selv for en godt utført jobb, ved å kjøpe deg noe lite, og rimelig. På denne måten, vil du ikke bli fristet til å kjøpe fetende mat, og belønne deg selv ved å spise en hel boks med smultringer. Klapp deg selv på ryggen og fortelle alle dine venner om hvordan du fikk en bedre jobb, eller en forfremmelse. Bedre ennå, gå ut og feire! La livet være din lønn, ikke mat.
6.
Endre måten du gjør ting i løpet av dagen. Hvis du setter deg ned hver natt og spiser junk food, i stedet drikke noe sunt, og spiser gulrot pinner, eller et stykke frukt. Har noen andre rydde opp etter middagen, slik at du ikke blir fristet til å spise barnas matrester. Mens han jobbet på datamaskinen slurk te og et lett måltid, i stedet for gorging deg selv på fetende mat.

Tips og advarsler


 • Start et treningsprogram, og la positive endorfiner gjør deg ål bedre, i stedet for mat.
 • Smile i speilet hver dag, og fortell deg selv at du VIL ha en flott dag!


 • Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:matvarer som brenne buk fett

  Relaterte artikler


 • å spise McDonald’s uten anger
 • hvordan bytte katter til en rå mat diett
 • hvordan gjøre havremel varianter
 • hvor å miste 10 pounds i 5 dager
 • hvor å miste vekt effektivt
 • om økende vekt
 • vegetarisk kosthold levering tjenester
 • hvordan du tester et kalsiumtilskudd evne til å oppløse
 • hvordan du effektivt ned i vekt og holde den av
 • hvordan å gå ned i vekt uten å gjøre radikale, plutselige endringer i matvaner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com