hvordan du får tynn med et sunt kosthold

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-09-12
Etter å ha problemer med å holde av pounds? Har lukten av bakeri delen av supermarkedet stasjonen du gal? Jeg vet at det er mange sensasjonelle dietter der ute som lover alt fra å miste 30 pounds i en måned for å slippe flere kle størrelser i et par uker. IKKE TROR DEM. Ikke bare er de falske, men de kan være farlige også. Kroppene våre er ikke laget for å tåle den type roller coaster dietter disse programmene fremme. Her er noen ord fra noen som har prøvd alle slags dietter og til slutt slo seg ned på noe som fungerer

trenger Du:!
Strong vil.
Disiplin.
Frukt og grønnsaker.


en.
Ha problemer med å holde av pounds? Har lukten av bakeri delen av supermarkedet stasjonen du gal? Jeg vet at det er mange sensasjonelle dietter der ute som lover alt fra å miste 30 pounds i en måned for å slippe flere kle størrelser i et par uker. IKKE TROR DEM. Ikke bare er de falske, men de kan være farlige også. Kroppene våre er ikke laget for å tåle den type roller coaster dietter disse programmene fremme. Her er noen ord fra noen som har prøvd alle slags dietter og til slutt slo seg ned på noe som fungerer!
To.
Først av alt, bli kvitt den snacks. Bli kvitt det potetgullet, Doritos, nachos, må etc. ikke har noen av disse typer mat rundt huset ditt, og absolutt ikke på jobb. Det er veldig fristende å knaske på disse tingene mens du jobber mens du bruker unnskyldning at de hjelpe deg å tenke eller konsentrere seg. I stedet har litt frisk frukt som ligger rundt. Det er mulig å få fett på frukt, men ikke sannsynlig.
tre.
andre, kutte ut sukkerholdige drikker. Skjær ut Sprite, cola, Pepsi, og en hel haug med andre leskedrikker. Hvis du kunne faktisk se den mengde sukker som går inn i disse, det ville brutto deg ut . . . . det er en stor søyle av sukker. I stedet for disse, drikke vann, appelsin juice og melk.
Fire.
Tredje, holde seg unna stekt og andre fete matvarer. Med andre ord, prøver å ikke spise mat som er høy i fett innhold. Dette omfatter hamburgere, pommes frites, de fleste kinesiske matvarer, stekt kylling, etc. Prøv broiled, dampet, og lett sautà © ed mat. Også prøve å holde det meste vegetarisk hvis du kan. Eller i hvert fall mikse kjøtt med mye grønnsaker, ris, og pasta. Prøv å spise kylling, kalkun og fisk. Hold deg unna Oksekjøtt, svinekjøtt, og annet kjøtt med høyere fettinnhold.
Fem.
Fjerde, prøv å spise en rimelig andel. Ikke ting deg til det punktet hvor du kan knapt bevege seg. Spis et rimelig beløp under hvert måltid og ha litt frukt i mellom hvis du føler deg selv å bli sulten.
6.
slutt, ikke stole helt på kostholdet. Trene bør også inkluderes i noen form for diett. Lykke til!


Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hvordan du skal te bratte

Relaterte artikler


 • hvordan å identifisere symptomer på natrium ubalanse
 • Hvordan fortelle om sukker-fri mat er sunn
 • hvordan å gå ned i vekt uten å legge vekt
 • hvor å endre kosthold for å redusere virkningene av aldring
 • hvordan å identifisere trans fett i kostholdet
 • hvordan påvirker kosthold tarmgass?
 • å spise og gå ned i vekt
 • beste måter for et barn å miste magen fett
 • hvordan unngå følgende 6 kosthold myter
 • hvordan å tone den nedre kroppen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com