hvordan bruke naturlige søtstoffer til matlaging og baking

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-11
Så, hvordan du bruker naturlige søtstoffer i matlaging og baking? Og hva er de? Det er mange forskjellige produkter som kan brukes til søtningsstoffer mat. Selv om gode og dårlige effekter av sukker er fortsatt under debatt, med naturlig utvunnet og bearbeidet søtstoffer ikke tilbyr mer komplekse og interessante undertoner i smaken. De fleste av disse søtningsmidler har også mer ernæringsmessig verdi enn bearbeidet hvit stokk sukker og mais sirup. Her er noen av de valgene du kan prøve for naturlige søtstoffer når matlaging og baking.
en.
Honey, selvfølgelig, er laget av bier. Det er en svært søt materiale som kommer i forskjellige kvaliteter. Det er en kombinasjon av glukose, fruktose og sukrose. Selv om det er en enkel sukker, er det så søtt at du kan bruke svært lite å gå en lang vei. Det er også sporstoffer tilgjengelig så vel som små mengder av vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioksidanter. Ikke gi ufiltrert honning til barn under 2 for å unngå muligheten for spedbarn botulisme.
to.
Fruktose er avledet fra frukt kilder og er søtere enn raffinert rørsukker slik at mindre er nødvendig. Det antas å forstyrre blodsukkeret mindre enn raffinert rørsukker, selv om det har lite å tilby i ernæringsmessig verdi.
Tre.
Malt sirup er laget av naturlige korn, og er mindre søt enn mange andre søtstoffer fordi sukker i det er maltose, ikke sukrose. Maltose sukker anses å være den minst skadelige for kroppen siden de er komplekse karbohydrater heller enn enkle. Malt sirup er vanligvis tykk, mørk og klebrig, mer som sirup. Å være avledet fra hele korn, disse sirup tilbyr et godt utvalg av vitaminer og mineraler. Rice sirup er laget med den samme prosessen, og kan anses å være en lettere type malt sirup.
Fire.
Dato sukker er ganske mye av grunnen datoer og har spor sunne elementer samt å være høy i fiber og mineraler, og en god kilde til folsyre. Det er en god erstatning for brunt sukker.
Fem.
Maple sirup kommer fra saft av lønn trær. Vær forsiktig med din kommer fra en god kilde for å unngå slike praksiser som bruker bly-loddet bøtter, bruker formaldehyd pellets, eller koker over olje drivstoff. Du er tryggest å kjøpe økologisk lønnesirup. Maple har dobbelt så kalsium som du kan få fra melk og det er høy i kalium. Lønnesirup er ganske enkelt det saft når væsken er kokt bort for å skape en tørket, detaljert produktet.
6.
Unsulphered molasses er laget av sukkerrør som har vært modnet i solen. Med høye nivåer av kalsium, kalium og jern, er svart-stroppen molasses det som er igjen etter sukker krystaller er hentet. Det gjør imidlertid, mangler mange av de originale næringsstoffene i stokk anlegget. Melasse har en sterk, jordnær, søt smak.
7.
Stevia er en flerårig plante i Aster familien som gir en veldig sterk pulver eller flytende søtningsmiddel. Det har blitt godkjent av FDA som et supplement, men ikke egentlig som et søtningsmiddel. Det har ingen kalorier i det hele tatt. Stevia er mye søtere enn andre typer søtstoffer slik, selv om det er relativt dyrt, litt går en lang vei. Noen produkter kan ha en litt gresskledd ettersmak.
8.
Cane juice som "Rapadura 'tilbud uraffinert stokk sukker som holder mesteparten av den ernæringsmessige verdien av den opprinnelige sukkerrør. Det er andre økologiske produkter som tilbyr denne prosessen, men at de er "organiske" og bruke den naturlige metoden for fordamping å få de reneste resultatene.
9.
Det finnes flere produkter som agave, fruktjuice konsentrater, Xylitol og andre som kan blidgjøre din mat, også. Å være uraffinert, alle disse naturlige produktene beholder næringsstoffer som vil hjelpe kroppen i metabolizing dem. De fleste har noen næringsverdi og de fleste er assimilert mer sakte inn i blodet slik at de er mindre tilbøyelige til å pigge blodsukkernivået enn vanlig raffinert stokk sukker og mais sirup. Prøv forskjellige gater for å se hvilke formidle smaker du å forbedre rettene du lager. For mer informasjon om bruk av naturlige søtningsmidler for matlaging og baking, sjekk den ekstra ressursene nedenfor.


Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hvordan å ikke få vekten over ferien

Relaterte artikler


 • hvordan fungerer lemonade detox diett fungerer?
 • hvordan å gå ned i vekt med emagrece sim
 • hvordan å gå ned i vekt etter førti
 • hvordan gjøre havremel varianter
 • hvordan å gå ned i vekt ved å skrive
 • hvordan du har en rensende avføring daglig / kvitte seg med forstoppelse (del i)
 • Slik 5 enkle måter å gå ned i vekt
 • Hva må jeg gjøre for å få vekt?
 • hvordan du oppretter en fitness workout rutine
 • hvordan å bruke diett å forebygge osteoporose
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com