hvordan å miste vekt og holde den av ... for ekte

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-09-10
Alle propaganda på tv og blader om hvordan du miste vekt raskt er bare en svindel. Her følger noen viktige fakta som er enkle å følge, og fortelle deg litt om hvordan virkelige mennesker, virkelig kaste av pounds . . . og holde dem av

trenger Du:!.
En positiv holdning


en.
STOP spise som diett mat!
Folk får hyped opp om å spise bare mat som har et klistremerke på den som hevder at det vil få deg ned i vekt. De fleste mennesker ikke engang se på næringsinnhold på baksiden av disse pakkene! Hvis du spiser ting som ikke smaker godt, ender du opp gorging deg senere med at candy bar eller pose cheetos-tenkning, godt det er ok, spiste jeg at helse bar tidligere i dag. . . I stedet følger det neste trinnet til gode slanking . . .
to.
Spise hva du vil
Alle har en favoritt mat, enten det er ost enchiladas eller sjokolade vibrering Men, når vi kosthold, vi automatisk tror at vi ikke kan ha noen av de greiene-det vil bare skade vår sak. Putting visse matvarer off grenser bare gjøre ønsker oss det mer, og når vi endelig har det, vi igjen kløften oss med det.
Tre.
Nøkkelen er moderering
Eat hva du vil, men gjør det med måte. Ikke for det største alternativet av menyen, i stedet, for det at man mat er du begjærer, og ingenting annet. Se også trinn tre for å spise maten . . .
fire.
Slutte å spise når du er full
Det var en nylig eksperiment som hadde folk kommer inn og spiser en full frokost-komplett med egg, bacon, pølse, hashbrowns, etc. Det var ingen regler for hva du skal spise eller hvordan du spiser det, annet enn å slutte å spise når du er full. 90% av folket renset deres plate, med den andre 10% nesten gjøre det samme. Den samme gruppen av mennesker ble brakt til restauranten neste morgen og gitt den samme mengden mat. Denne gangen, derimot, ble de bind for øynene. Igjen, ble de bedt om å slutte å spise når den er full, og resultatene var drastisk annerledes. 80% av folket bare spiste halvparten av maten, med den andre 20% av det å spise mindre enn halvparten. Ingen ferdig sin plate! Dette beviser at våre øyne egentlig er større enn magen vår. Mange av oss ble opplært til å rense våre plate (det er små barn i dødshjelp sulter du vet. ) Dette er ikke den rette sinn sett! Spis sakte og stoppe å spise når du er full!
Fem.
TA HOME DIN Leftovers
Ta hjem til venstre overs og spise dem senere! Ingen er å gjøre deg ferdig med plate, og du vil bli fornøyd senere for ikke å overdrive. (Hvem var mannen som hevdet "Jeg kan ikke tro at jeg spiste hele greia!"?) Dette vil også holde budsjettet lavt, så du får to måltider for prisen av ett.

6.
Vær oppmerksom på hva du spiser og putte det ned gaffelen !!!!
Hvis du ser på folk mens de spiser, vil du legge merke til at mange av dem ikke engang se på hva de spiser! Den fotballkampen er på alle er like shoving at stykke pizza i munnen deres, uvitende om det er ost eller pepperoni! Se på hva du spiser, tygger sakte og nyt smaken. Ikke bare vil du nyte maten mer, vil du spise mindre av det ved å spise sakte, noe som gjør deg fyldigere raskere. Legg også merke til neste gang du spiser, hvis du noen gang sette det gaffelen ned! Mange av oss vil holde gaffelen i våre hender hele tiden vi spiser, ikke ønsker å ta en pause fra det deilig mat. Prøv å legge ned gaffelen etter hver bit, og tygger at mat!
7.
Endre livsstil
Dette trinnet kan være det vanskeligste, men det er den eneste måten du vil holde vekten av. Fad dietter rett og slett ikke fungerer, men etter en rutine vil hjelpe deg å bli vant til endringer i din spise vane. Finn en diett plan du kan håndtere og holde seg til det! Den beste jeg noensinne har funnet til arbeid er Weight Watchers. Men, du virkelig trenger å gå på møtene for den å arbeide. Den eneste personen for å se din vekt er den som sjekker deg i hver uke, og alt annet er konfidensiell. Weight Watchers er en livsstil endre kosthold program, og er lett å gjøre når du blir vant til det. I begynnelsen hatet jeg teller poeng, men du lærer hva de vanligste produktene koster i poeng, og se hvor mye en porsjon egentlig er. (Det vil blåse ditt sinn. ) Når du lære hvordan punktet systemet fungerer, at du ikke trenger å bruke kalkulatoren hele tiden og du kan enkelt se hvor mye du har lov til å spise. Den andre gode ting om Weight Watchers? Du kan spise hva du vil! Du lærer hvordan du prioritere mat, og å ofre tidligere i uken så du kan Chow ned på som biff i helgen. Du har også noen lempning på Weight Watchers-det er ikke for hardcore for nybegynnere.
8.
IKKE gjøre det alene-Ingen kan diett alene, må vi ha motivasjon og noen som føler det samme som vi gjør. Få en gruppe venner sammen som ønsker å gå ned i vekt har har egne møter en gang i uken. Snakk om hva som var enkelt for deg denne uken og hva du bedro.

Tips og advarsler


 • Kutt ned på brus-diett eller ikke-drikke mer vann-Det er bra for gastrointestinal spor-og også bidrar til å kaste pounds
 • Finn en partner til å gjøre det med deg-det er 100% lettere å gå ned i vekt hvis du har noen andre der for å presse deg til gjør det rette og oppleve nye iDeas om å miste vekt
 • Arbeid ut! Se tv mens på den stasjonære sykkel! Gå rundt i nabolaget med hunden eller beste venn! Bare komme ut der og gjøre noe du ikke gjøre nå


 • Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hvordan du kan unngå vondt i magen forårsaket av din daglige vitamin

  Relaterte artikler


 • Hvordan redusere salt på et måltid.
 • hvor å miste vekt i ansiktet
 • hvordan å leve en sunn livsstil
 • hvordan gjøre sunne erstatninger til å redusere fett i kosten
 • hvordan å følge en lav natrium diett
 • Slik støtte veganer bedrifter i los angeles
 • hvor å miste vekt på praktisk talt alle programmer
 • Hvordan absorberer den menneskelige kroppen jern?
 • hvordan du kan beregne din egen bmi
 • hvordan å flate magen etter å ha en baby
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com