hvordan å hjelpe kontroll hypotyreose med naturlig kosttilskudd

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-09-10
Med alle vekten helseproblemer som dagens samfunn er det mange som ønsker å felle noen pounds og kontrollere sine lyster. Dessverre er det ikke lett for alle. Hvis du lider av hypotyreose, kan vektøkning skje raskt og være nesten umulig å stoppe eller redusere. Etter disse trinnene, kan du hjelpe balansere skjoldbruskkjertelen naturlig og i prosessen gå ned i vekt med trening og sunne matvaner

Du trenger:.
Ulike kosttilskudd (ikke nødvendigvis alle av de følgende: tang, L-tyrosin, Maca , acai juice).
.


en.
Legg til kosttilskudd langsomt og en av gangen. Tare er en av de viktigste fordi hypothyroidism er ofte knyttet til mangel på jod, som tare har rikelig. Ta ca 1200mg av tare daglig. Vær nøye med å ikke overstige denne mye, da det er negative bivirkninger av å ha for mye jod i kroppen. Hvis du velger å legge et annet supplement, vent i minst fire uker, slik at tare har en sjanse til å komme inn i systemet og være der en stund. På den måten, når du begynner din neste supplement, bør du merke en forskjell i måten kroppen føles. Igjen, gi den et par uker før du dømmer. Fordi den måten, hvis du bestemmer deg for å slutte med noe, vil du vite om det var effektivt. Du skal føle eller merke en forskjell.
To.
Hvis du har besluttet å legge til en annen supplement for å kontrollere din hypotyreose, neste jeg ville foreslå ville være Maca. Maca er en tuberous rot som ligner på en søt potet og urfolk til fjellene i Peru. Maca er en fabelaktig lite supplement fordi den balanserer hormonene dine, din binyrer, gir deg energi, hjelper med libido og fruktbarhet. Ofte brukes i stedet for hormonbehandling for kvinner går gjennom overgangsalder. Men det er effektivt i å hjelpe din thyroid også, siden det balanserer kroppen så godt. Ta minst 1500mg daglig. Gelatanized Maca er mest lett absorberes og kan bli funnet på noen Whole Foods Markets.
Tre.
Kosthold og mosjon. Det er lett å bli overveldet av disse ordene. Ikke. Tror ikke på det som slanking. Tenk på det som å forbedre din diett. Spis minst en fersk, rå frukt eller grønnsaker til hvert måltid. Reduser sukker inntaket (inkludert karbohydrater), men ikke kutte dem helt ut. Hvis du trenger karbohydrater, har brun ris i stedet for hvit, eller hele hvete pasta. Spise hele korn brødet (hvis du må), men prøv å ha fullkorn wraps eller pitabrød som alternativ. Ikke gå for det dekadente dessert på slutten av dagen. Det vil kaste alt av! I stedet finner en lav kalori godbit å ha mellom lunsj og middag. Det vil holde deg fornøyd lenger, og redusere størrelsen på middager. Og ikke vær redd for FETT! Sunt fett er viktig i å brenne fett! Spis et dusin mandler som snacks mellom måltidene. Høy protein med litt fett vil holde deg følelsen fornøyd og holde deg fra snacking på høyt sukker behandler.
Fire.
Drikk mye vann! Hvis du begynner å beholde vann med en gang, holde drikke! Ikke stopp. Det kan være fordi kroppen din manglet så mye vann, at det er å oppbevare det i tilfelle det blir ikke nok for en uke eller to. Drikk minst en halv liter om dagen. Hvis du satse på en gallon i stedet, vil det være lettere å oppnå. Bære rundt på en gallon krukke full av vann og drikk på det hele dagen. Før du vet ordet av det, blir du drikker en gallon en dag regelmessig. Og miste vekt også!

Tips og advarsler


 • Hvis du opplever noen merkelige sensasjoner, kvalme, svimmelhet, etc, skal bruken av kosttilskudd. Ingen naturlige kosttilskudd er godkjent av FDA. Dette betyr ikke at de ikke fungerer. Bare at de ikke er regulert slik at reseptbelagte legemidler. Vennligst ta din helse på alvor. Ikke slutt å ta skjoldbrusk medisiner hvis du allerede er på den. Dette kan være en supplerende måte å forbedre thyroid helse, eller hvis du ennå ikke har begynt medisinering, kan bidra til å redusere eller fjerne behovet for mulig medisinering.


 • Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hvordan du kan redusere sukker i bakverk

  Relaterte artikler


 • hvordan du skal begynne å miste vekt "part one"
 • hvordan holde en mat logg
 • hvordan å gå ned i vekt med Garcinia cambogia ekstrakt
 • hvordan du beregner vekten overvåkere poeng
 • hva slags mat burde jeg spise for å gå ned i vekt?
 • om lav natrium dietter
 • hvordan å opprettholde vekttap
 • hvordan pakke en sunn og yummy lunsj på skolen eller arbeid
 • hvordan å se tegn og symptomer på spiseforstyrrelser som anoreksi eller bulimi
 • hvor å endre kostholdet for å redusere herpes utbrudd
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com