hvor å restarte en kroppsvekt settpunkt

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-09-08
Settet punktet teorien for kroppsvekt ligner på settpunktet teorien for kroppstemperatur. Hvis du er kald, sender hjernen signaler som påvirker deg til å sitte ved en brann eller sette på en jakke. Tilsvarende, hvis du er hot, sender hjernen signaler for å kjøle ned kroppen ved å slå på en vifte eller får en kald drink.
Kroppsvekt settpunktet teori tilsier at kroppen din har en foretrukket vekt den prøver å opprettholde . Skulle du gjøre noe sprøtt som å gå på diett, sender hjernen signaler oppfordrer til binge. Skulle du gjøre noe sprøtt som prøver å legge til muskelmasse, nagler kroppen din metabolisme via økte temperaturer for å få den vekten nede.
De som prøver å forandre kroppen sin uten å anerkjenne deres kroppsvekt sett punkt satt seg opp for ultimate svikt .
en.
Finn en vekt du har lett opprettholdt i seks måneder eller lenger. Dette er trolig din kroppsvekt sett punkt. Settet punktet teorien gjelder ikke for vekten din under et vekttap eller vektøkning innsats. Din kroppsvekt settpunkt er en uanstrengt vekt vedlikehold nivå. Å vite hva dette settet punktet nivået er, og den livsstil som går sammen med at uanstrengt ledelsen, er første skritt å nullstille kroppsvekt sett poenget.
To.
Identifiser et vekttap /vektøkning strategi du kan vedta som en ny livsstil. Hvis programmet du fatt på å vinne eller tape vekt er bare en midlertidig en som tar maks innsats på en del for å opprettholde, så etter en kortvarig glede av din suksess, vil du oppdage at kroppen raskt tilbake til sin tidligere vekt, med en bonus: Problemet du setter ut for å fikse blir enda større. Settet punktet teorien for kroppsvekt forklarer yo-yo slanking problem: Når kroppen skaper utløser får du tilbake til din kroppsvekt sett poenget, er det som om det også skaper en sparebank for å sikre at neste gang du prøver at crazy vekttap /vektøkning igjen, har det som ekstra gevinst eller tap bygd i å balansere det ut.
tre.
Angi startdato for din nye livsstil, og begynne å leve det. Hvis din nye liv omfatter regelmessig mosjon, da trene regelmessig. Hvis det inkluderer måltider med høyere proteininnhold til å bygge og vedlikeholde muskler, så må du finne måter å få den protein i jevnlig. Uansett strategi for å oppnå dine nye ønskede vekt, må det være noe du lett kan holde hvis du skal tilbakestille kroppsvekt sett poenget.
Fire.
Opprett ansvarlighet systemer til nye livsstil blir uanstrengt. Hvis du er på Weight Watchers, eller en tilsvarende strukturert program, er den ansvarlighet allerede profesjonelt levert. The Weight Watchers modellen er spesielt godt organisert fordi når du klarer å oppnå den nye, sunnere vekt, og tilbyr sin levetid medlemskap gratis adgang til at ansvarlighet for å hjelpe deg å opprettholde din nye vekt. På dette punktet, hvis du holder opp med ansvarliggjøring av programmet, er det svært sannsynlig at du vil ha suksess nullstille kroppsvekt sett poenget.
Fem.
Tilbakestille din kroppsvekt sett Poenget er en bragd som bare en liten prosentandel av folk kunne oppnå. Klapp deg selv på ryggen for å bevise at personlig vil kan overvinne kroppens naturlige tendenser.


Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:om epler

Relaterte artikler


 • hvordan du spiser sunt mens du spiser ute
 • hvordan å dempe appetitten mellom måltider og gå ned i vekt
 • hvordan The South Beach Diet Supercharged
 • hvordan bruke cacticurve for appetitt undertrykkelse
 • hvordan du kan forbedre kostholdet og spise sunt
 • hvordan å gå ned i vekt mens du sover med somnaslim
 • hvordan gjøre bred munn spirende lokk
 • hvordan føles som nye og løs vekt i 10 dager
 • hvordan du ned i vekt med suppe
 • hvordan trene i dårlig vær
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com