hva er en klinisk dietetiker?

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-06
Kliniske ernæringsfysiologer (dietitians) fungerer vanligvis i helsesentre gi anbefalinger for ernæringsmessige behov som lav-karbohydrat dietter for diabetikere og lav natrium dietter for personer med høyt blodtrykk. De arbeider med pasienter og deres familier til å sikre sunn mat for pasienten under et sykehusopphold og hjemme. Kliniske ernæringsfysiologer kan også arbeide for mat produsenter i forskning og utvikling, eller reklame og markedsføring. Noen til og med arbeide med profesjonelle idrettsutøvere og kjendiser på idrettsmedisin anlegg og velvære institutter.

Du trenger:
penger for dagligvarer
. viljestyrke.

Identification

En klinisk dietetiker (kostholdsekspert) utvikler ernæringsmessige retningslinjer og terapeutiske menyer for pasienter basert på deres fysiske tilstand og nødvendige kosttilskudd restriksjoner. Kliniske ernæringsfysiologer konsultere med leger og sykepleiere i forhold til enkelte måltid planer. De lærer pasientene og deres familier om lyd ernæringsmessige prinsipper, og velge og forberede mat. Å gjøre nøyaktig diagram notater og holde kosten historier for hver pasient er en viktig del av denne jobben.

funksjoner

Noen kliniske ernæringsfysiologer tilsyn food service arbeidere, og med erfaring, kan avansere til direktør food service for store institusjoner. Noen lærer ernæring klasser til medisinstudenter, dietetiske praktikanter, og sykehusansatte. Sykehus sannsynlig vil forvente kliniske ernæringsfysiologer å tjene på komiteer og delta i profesjonelle organisasjoner.

En klinisk dietetiker kan spesialisere seg i et bestemt medisinsk område, for eksempel barn eller geriatriske, diabetes, nyre, eller onkologi.

Hensyn

En klinisk dietetiker må komme overens med folk i alle aldre og sosiale bakgrunn, noen av dem kan ha begrenset engelsk ferdigheter. Pasientene kan være ubehagelig når det kommer til kosthold endringer. Kliniske ernæringsfysiologer jobber også direkte med leger, sykepleiere, food service ansatte, geistlige arbeidere, og andre sykehus personell.

Kliniske ernæringsfysiologer noen ganger stå i mange timer, og vil trolig bruke tid på å jobbe i et kjøkken. Arbeidet er uforutsigbar og eventuelle planlagte tidsplan er preget av hyppige avbrudd.

Funksjon

En klinisk dietetiker trenger en bachelor-grad, og noen går på å få en mastergrad. Kurs understreker vitenskap og inkluderer klasser i biologi, kjemi, mikrobiologi, og fysiologi.
De fleste stater krever lisensiering. Søkeren må fremlegge bevis for en grad fra et akkreditert universitet med en passende stor, og gjennomføring av et internship. Søkeren må også fullføre en skriftlig tilstand test. Mange stater mandat etterutdanning timer å fornye lisensen.

Fordeler

Gjennomsnittlig lønn var mellom $ 38,000 og $ 47 000 i 2006, ifølge USA Bureau of Labor Statistics og simplyhired. com. Median lønn var mellom $ 43,000 til $ 47. 000. Kliniske ernæringsfysiologer som arbeider i store sykehus tjener vanligvis mer. Jobbmuligheter er ventet å vokse med en gjennomsnittlig rente gjennom 2016.
De fleste kliniske ernæringsfysiologer jobber heltid, men deltid og midlertidige per diem stillinger er også tilgjengelig. Årsverk gir helseforsikring, betalt ferie, skolepenger refusjon, og en 401 (k) plan. Noen sykehus har på stedet barnetilsyn sentre.


Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hva er en lav carb diett?

Relaterte artikler


 • hvordan du åpner en avocado
 • om sonen diett levering i Miami
 • hvordan å gå ned i vekt med urter
 • hvordan stoppe sabotere din egen vekttap innsats!
 • hvor å miste vekt
 • hvordan du miste middelalderen i vekt
 • hvordan å ta små steg for å miste vekt
 • å spise for å forebygge kreft
 • hvordan du kan redusere hårtap med diett endringer
 • hvordan å kjøpe økologisk på et budsjett.
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com